gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Nincs felejthetetlen gasztronómiai élmény kiváló alapanyag és hozzáértés nélkül. Az Ön szakmai tudását pedig tökéletesen kiegészítik a nálunk megtalálható professzionális gépek. A legjobb minőséget nyújtjuk a legkedvezőbb áron - sokéves tapasztalatunkkal kínálunk Önnek kiváló termékeket.

Üzletfilozófiánk

Felelősséget vállalunk a honlapon feltüntetett információkért és nem árulunk zsákbamacskát - a meghatározott paraméterekkel bíró termékeket a vállalt határidőre leszállítjuk a megbeszélt áron. Összeszokott, dinamikus ügyfélszolgálatunk mindig elérhető, logisztikai, és szerviz csapatunk pedig maximális tempót diktál a beszállítók és a szállítmányozó partnerek felé.

Már több, mint 10 éves fennállásunk alatt és több, mint 70.000 teljesített rendeléssel a hátunk mögött tapasztalatot szereztünk a legkülönfélébb igények gyors kiszolgálásában és a bizonytalan minőségű termékek kiszűrésében.

Csapatunk

Az évek során 15 fősre nőtt csapatunk minden tagja keményen dolgozik azért, hogy Ön elérhető áron, gyorsan juthasson korszerű és megbízható konyhai gépekhez. Európa legnevesebb gyártóival a hátunk mögött a legkülönfélébb konyhai műveletekhez tudunk biztosítani hatékony berendezéseket.

Szakmai hátterünk

Folyamatosan látogatjuk Európa fontosabb szakmai kiállításait, hogy a legmodernebb gépeket és eljárásokat nyújthassuk Önnek. Munkatársaink ott vannak a HOST (Milánó), a Hotelympia (London), Hostelco (Barcelona), a SIRHA (Párizs), az Ambiente és az IFFA (Frankfurt) bemutatóin, hogy naprakész ismeretekkel álljanak az Ön speciális igényei elé. Szerviz technikusaink folyamatos képzésben részesülnek, tudásukat pedig visszacsatornázzuk beszállítóink felé is - hogy Ön még magasabb minőségű termékekkel dolgozhasson.

Gyártói képviselet

Csak olyan termékeket kínálunk, amelyek mögött megbízható szervizháttér és alkatrész utánpótlás áll. Az általunk forgalmazott termékek gyártói komolyan veszik a minőségbiztosítást, a folyamatos továbbképzést, és az alkatrészellátást. Beszállítóinkkal napi kapcsolatban állunk és rendszeresen indulnak teherautóink a folyamatos utánpótlás biztosításáért.

Céginformáció

Cégnév: Gammo Europe Kft.
Székhely cím: 1119 Budapest, Hadak útja 11-27.
Cégjegyzék szám: 01-09-281228
Adószám: 23925148-2-43