gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Nincs felejthetetlen gasztronómiai élmény kiváló alapanyag és hozzáértés nélkül. Az Ön szakmai tudását pedig tökéletesen kiegészítik a nálunk megtalálható professzionális gépek. A legjobb minőséget nyújtjuk a legkedvezőbb áron - sokéves tapasztalatunkkal kínálunk Önnek kiváló termékeket.

Üzletfilozófiánk

Felelősséget vállalunk a honlapon feltüntetett információkért és nem árulunk zsákbamacskát - a meghatározott paraméterekkel bíró termékeket a vállalt határidőre leszállítjuk a megbeszélt áron. Összeszokott, dinamikus ügyfélszolgálatunk mindig elérhető, logisztikai, és szerviz csapatunk pedig maximális tempót diktál a beszállítók és a szállítmányozó partnerek felé.

Már több, mint 10 éves fennállásunk alatt és több, mint 70.000 teljesített rendeléssel a hátunk mögött tapasztalatot szereztünk a legkülönfélébb igények gyors kiszolgálásában és a bizonytalan minőségű termékek kiszűrésében.

Csapatunk

Az évek során 15 fősre nőtt csapatunk minden tagja keményen dolgozik azért, hogy Ön elérhető áron, gyorsan juthasson korszerű és megbízható konyhai gépekhez. Európa legnevesebb gyártóival a hátunk mögött a legkülönfélébb konyhai műveletekhez tudunk biztosítani hatékony berendezéseket.

Szakmai hátterünk

Folyamatosan látogatjuk Európa fontosabb szakmai kiállításait, hogy a legmodernebb gépeket és eljárásokat nyújthassuk Önnek. Munkatársaink ott vannak a HOST (Milánó), a Hotelympia (London), Hostelco (Barcelona), a SIRHA (Párizs), az Ambiente és az IFFA (Frankfurt) bemutatóin, hogy naprakész ismeretekkel álljanak az Ön speciális igényei elé. Szerviz technikusaink folyamatos képzésben részesülnek, tudásukat pedig visszacsatornázzuk beszállítóink felé is - hogy Ön még magasabb minőségű termékekkel dolgozhasson.

Gyártói képviselet

Csak olyan termékeket kínálunk, amelyek mögött megbízható szervizháttér és alkatrész utánpótlás áll. Az általunk forgalmazott termékek gyártói komolyan veszik a minőségbiztosítást, a folyamatos továbbképzést, és az alkatrészellátást. Beszállítóinkkal napi kapcsolatban állunk és rendszeresen indulnak teherautóink a folyamatos utánpótlás biztosításáért.

Céginformáció

Cégnév: Gammo Europe Kft.
Székhely cím: 1119 Budapest, Hadak útja 11-27.
Cégjegyzék szám: 01-09-281228
Adószám: 23925148-2-43

A Dun&Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján.
Így került kiválasztásra cégünk is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Dun & Bradstreet tanusitvany 

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun&Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Dun&Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun&Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Cégünk a Dun&Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Dun &Bradstreet Tanúsítvány alapja a Dun&Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Dun&Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést  1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Dun&Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun&Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint –Magyarország esetében - az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint  mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun& Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Dun&Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a cégünk a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.