gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Fizetési lehetőségek

- Bankkártyás fizetés online, a rendelés leadásakor a BARION rendszerén keresztül
- Bankkártyás fizetés a futárnál: 40kg alatti rendelések esetén (630 Ft + ÁFA extra költség)
- Bankkártyás fizetés irodánkban történő személyes átvételkor: 630 Ft + ÁFA extra költség
- Készpénzes fizetés futárnál átvételkor (nettó 300.000 Ft csomagérték és 80kg összsúly alatt): 630 Ft + ÁFA extra költség
- Készpénzes fizetés irodánkban történő személyes átvételkor: 630 Ft + ÁFA extra költség
- Előre utalás 100%: díjbekérőt küldünk emailben és az összeg beérkezését követően kerül megrendelésre / vehető át / szállítható ki az áru (készlet információ és rendelésnél kiválaszott átvételi mód függvényében)
- Előre utalás két részletben (rendelésre érkező és nettó 420.000 Ft feletti termékek esetén): küldünk egy díjbekérőt 50% előleg összegről, és a fennmaradó összegről számlamásolat, amikor a termék beérkezett raktárunkba. A második 50% beérkezését követően vehető át / szállítható ki az áru.
- Előre utalás, utána fizetés készpénzben, átvételkor (rendelésre érkező, 80 kg alatti súlyú és legalább nettó 420.000 Ft feletti értékű termékek esetén): küldünk egy díjbekérőt 50% előleg összegről, a fennmaradó összeg fizetése készpénzben a futárnak (630 Ft + ÁFA extra költség).
- Előre utalás, utána fizetés készpénzben, irodánkban történő személyes átvételkor (rendelésre érkező és legalább nettó 420.000 Ft feletti értékű termékek esetén): küldünk egy díjbekérőt 50% előleg összegről, a fennmaradó összeg fizetése irodánkban történő személyes átvételkor (630 Ft + ÁFA extra költség).

FIGYELEM! Túlméretes és raklapos árut az esetek nagy részében nem tudunk utánvétes fizetéssel kiszállítani!

A bankkártyás fizetésről és a BARION pénztárcás fizetésről egy kicsit részletesebben

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátoknak. Ezt a biztonságos fizetési módot a szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. nyújtja, amely egy, a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó (engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013). 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Elfogadott online fizetési módok:
- Mastercard / Maestro
- Visa / Visa Electron / American Express
- Apple Pay / Google Pay