gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Készlet információ

A weboldalon a termékek adatlapon minden esetben jelöljük, hogy az adott terméket raktáron tartjuk vagy rendelésre érkezik. Utóbbi esetben azt is jelöljük, hogy várhatóan mennyi időn belül érkezik be raktárunkba. Ezek tájékoztató jellegű információk, ha az adott termékből kifogytunk vagy a szállítási határidő eltér a honlapon jelzettől, kollégáink azonnal jelzik Önnek.

Szállítási módok

FONTOS INFORMÁCIÓ: a koronavírus járvány lecsengéséig SZEMÉLYES VÁSÁRLÁSra nincsen lehetőség! 

A kiválasztott terméket sokkal egyszerűbb házhozszállítással rendelni, ez esetben szerződött partnerünk futára viszi ki Önnek a megrendelt árut.  

- 40kg alatti csomagjainkat a GLS futárszogálat szállítja ki egy munkanapos határidővel. A feladott csomag részleteiről Ön folyamatos tájékoztatást kap emailben és lehetősége van a kiszállítás helyét, módját és időpontját is változtatni. 
- 40kg feletti csomagjainkat egyéb szállítmányozó cégek kézbesítik 3 munkanapos határidővel. Figyelem! A 40 kg feletti termékek épületen belüli, végleges használati helyére történő mozgatása (üzembe helyezési igény esetén kicsomagolása is) a Vevő feladata.

Ha a kiszállítás sikertelen, akkor arról is email értesítőt küld a GLS futárszolgálat, és az ebben az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, például kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, vagy visszautasíthatja a csomag átvételét. 

Szállítási költségek Magyarország területén belül

Jelenleg minden megrendelt terméket INGYENESEN szállítunk házhoz!