Al dente: a tésztafőzés fortélyai
Főzni tésztát lehet rutinszerűen, de igazi élményt csak az al dente állag ad. Fedezd fel, hogyan érheted el ezt az olaszok által kedvelt tökéletes á...
gammo
kitchen & more
Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)
Főzni tésztát lehet rutinszerűen, de igazi élményt csak az al dente állag ad. Fedezd fel, hogyan érheted el ezt az olaszok által kedvelt tökéletes á...
Az ősz a sütőtök szezonja, amikor a konyhát átjárja a meleg, fűszeres illat. Ismerj meg négy kreatív receptet, amelyek túlmutatnak a klasszikus sült tökön.
Lekvár, szörp vagy savanyúság készítése közben gyakran követünk el hibát. Íme a 10 leggyakoribb befőzési hiba, amit érdemes elkerülnöd.
Dobd fel a klasszikus befőzést különleges ízekkel! Öt egyedi recept, amelyekkel a családot és a vendégeket is meglepheted.
Az ázsiai konyha egyik legkedveltebb fogása a párolt töltött tészta: könnyű, ízletes és izgalmas. Most megmutatjuk, hogyan készítheted el egyszerűen otthon i...
A befőzés és tartósítás nemcsak hasznos, hanem élvezetes módja is annak, hogy a szezon ízeit télire megőrizzük. Íme egy útmutató kezdőknek, tele praktikus ti...