gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Legfrissebb bejegyzések

3 gyors és egyszerű recept

2024. 02. 07.

Fedezd fel velünk, hogyan varázsolhatsz ízletes és tápláló ételeket az asztalra mindössze néhány perc alatt! Legyen szó egy gyors reggeliről, tápláló ebédről vagy kényeztető vacsoráról, bebizonyítjuk, hogy az egészséges étkezés gyors is lehet.

Tovább olvasom

Gasztro Valentin-nap

2024. 02. 05.

Fedezd fel velünk, hogyan változtathatod a Valentin-napot gasztronómiai kalanddá! Ha Te és a párod is szerettek a konyhában tevékenykedni, és nem csak egymásért vagytok oda, de a mennyei ízekért is, akkor február 14-e legyen gasztro Valentin-nap számotokra!

Tovább olvasom

A paradicsom befőzés lépései

2024. 02. 02.

Paradicsom befőzése otthon, házilag. A paradicsom befőttek népszerűsége töretlen, nem csak a nagyszülők, de a fiatalok körében is! A paradicsom befőzés lépései következnek GAMMO módra!

Tovább olvasom

Mindent a gőzgombócról

2024. 01. 31.

Bár nem szokás, de térjünk rögtön a lényegre: ez a bejegyzés a Gassner gőzgombóc párolóról szól, arról a konyhai csodafegyverről, amely új szintre emeli a gőzgombócok elkészítését! Merülj el velünk a gőzgombóc párolásának kreatív és sokoldalú világában!

Tovább olvasom

Tradicionális receptek modern felfogásban

2024. 01. 26.

Szereted a klasszikus ízeket, de keresed a modern csavart? Fedezd fel, hogyan bolondíthatod meg a hagyományos recepteket formabontó ötletekkel! Készülj egy ízletes kalandra, ahol a régi kedvencek új köntösbe bújnak!

Tovább olvasom

FOCACCIA szendvicskenyér, receptvideóval

2024. 01. 25.

Mediterrán ízvilág, évszaktól függetlenül!

Tovább olvasom

Legnépszerűbb bejegyzések

Kipróbáltuk: REENCLE otthoni komposztáló

2023. 11. 01.

Összehasonlítottuk a vadonatúj REENCLE komposztálót a SAGE hasonló gépével és egyéb kültéri/beltéri komposztálási módszerekkel. A gép nem olcsó - vajon megéri az árát?

Tovább olvasom

Év végi nyitvatartásunk és munkarendünk

2023. 11. 22.

Fontos információk az év végi nyitvatartással kapcsolatban! 

A következőkben összefoglaljuk, hogyan dolgozzuk fel az év vége felé leadott rendeléseket.

Tovább olvasom

Mi az a blansírozás és hogyan kell csinálni?

2022. 04. 12.

Ismerjük, hallunk róla, de nem tudunk róla mindent. Ismerjük meg, mit jelent a blansírozás.

Tovább olvasom

Halászlé passzírozás, ahogy még nem látta!

2016. 11. 14.

A halászlé a világ minden kontinensén, Európában és Magyarországon egyaránt közismert. Az ízesítés eltérő, a felhasznált konyhai eszközök viszont megegyeznek. Gépeinkből válogattunk!

Tovább olvasom

Növényi tej készítése otthon Vegan Milkerrel

2023. 05. 30.

A növényi tejek növekvő népszerűsége miatt ma már sokan szeretnének otthon is növényi italokat készíteni. De vajon van erre lehetőség? Érdemes növényi tejet készíteni házilag? Ennek járunk utána!

Tovább olvasom

Konfitálás: hogyan és miért csináld?

2022. 09. 14.

Ismerd meg a francia konyha kifinomult technikáját a konfitálás révén. Na de hogy mit is jelent ez pontosan? Blogcikkünkben kiderül, olvass utána!

Tovább olvasom

Keresés a blogban