#sous vide
Olvassa el írásainkat a témában és tekintse meg ajánlott termékeinket!
Érdekes cikkeink a témában:
A disznóvágás ábécéje
A disznóvágások ma már egyre ritkábbak. Pedig a ‘90-es évek előtt kifejezetten gyakori volt, hogy disznóvisítás hasított bele a hajnal békés csendjébe. A töb...
Konyhai szakszavak érthetően: szuvidálás
A konyhai világ tele van olyan szakszavakkal, amelyek sokszor bonyolultnak tűnhetnek, különösen, ha nem vagyunk hozzászokva. Egy ilyen kifejezés a szuvidálás...
Zöldséget is lehet szuvidálni? De még mennyire!
Sokan tudják, hogy a sous vide (szuvidálás) technológia tökéletes húsok és halak készítésére, de vajon mit kezdhetünk vele zöldségekkel? Olvasd el blogcikkün...
Ha feldobod kacsa, ha leesik, hihetetlenül finom ünnepi menü. Mi az?
Finom ünnepi menü, ahogy még nem próbáltad :)
Az ízlelőbimbók beleremegnek: szinte elolvad a szádban a szuvidált csirkecomb!
Retrónak, strandosnak, egyszerűnek tűnhet. A valóságban ennél jóval több: az elkészítése kicsit több időt igényel, de a végeredmény fantasztikus!
A kacsacomb mennybemenetele
A modern konyhatechnológia világában mindig izgalmas új módszerekkel találkozni, amelyek megkérdőjelezik a hagyományos főzési eljárásokat. Blogcikkünkben eli...
Kapcsolódó termékeink
Sous vide tasak 200mm x 300mm, 50db
4.318 HUF(3.400 HUF + ÁFA)
Sous vide tasak 250mm x 350mm, 50db
6.096 HUF(4.800 HUF + ÁFA)
Sous vide tasak 300mm x 400mm, 50db
8.128 HUF(6.400 HUF + ÁFA)