MAXIMA 27x2 kézi rostlazító
Gyártó: MAXIMA • Cikkszám: 09368100
Jótállás (cégek és szervezetek): 1 év •Jótállás (fogyasztók): 2 év • Származási ország: Kína • VTSZ szám: 82100000
Termékleírás
MAXIMA 27x2 kézi rostlazító
Nagykonyhai felhasználásra alkalmas húsrostlazító, hússzövő készülék, kézi meghajtással. Kiválóan használható csontmentes, nem fagyott hússzeletek puhítására, lazítására vagy fűszerezésére, lerövidítve ezáltal a főzés vagy sütés idejét.Üzemi konyhára, nagyobb éttermekbe, hentesüzletekbe ajánljuk.
Széles adagoló nyílás: 125x25mm
Rozsdamentes acél szerkezet
Könnyen eltávolítható takaró fedél
Könnyen kivehető és takarítható késegység
Teljesen szétszedhető fejrész a teljes fertőtlenítés érdekében
Alaptartozék: 2 db rostlazító - tenderizáló késhenger 2x27 pengével
Paraméterek
Szélesség |
|
245 mm |
Mélység |
|
320 mm |
Magasság |
|
435 mm |
Nettó súly |
|
5 kg |
Elektromos teljesítményfelvétel |
|
370 W |
Elektromos csatlakozás |
|
220 V/Hz |
Kapcsolódó dokumentumok
A termék gyártója
A Maxima egy holland cég, amely több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális konyhai berendezések szállításában és karbantartásában. Olyan megoldásokat tudnak nyújtani, ahol a minőségi berendezések minden szükséges követelménynek megfelelnek, mind higiéniai, mind biztonsági szempontból.
Termékeiket a cég központi raktárából gyorsan szállítják a világ bármely pontjára, különösen hajóval, ami az egyik legnagyobb sikertényezőjük. Fontos küldetésüknek tartják, hogy a piacon a legtöbb konyhai berendezést forgalmazzák, és a legjobb felhasználói élményt nyújtsák ügyfeleiknek.
Folyamatosan fejlesztik, javítják termékeik minőségét, emellett rendszeresen emelik szolgáltatásaik színvonalát. Termékeik rendkívül vonzóak a vásárlók számára, mert könnyen használhatóak és megfizethetőek.
Minden Maxima termék magas színvonalú és megfelel az európai szabványoknak.
Vásárlói kérdések
L. Gyula 2022.04.04
alkalmas karaj illetve tarja kilapítására?
Tisztelt Gyula! Nincs hústípus korlátozás a gyártó részéről. Üdvözlettel, Ügyfélszolgálat
L. Gyula 2022.04.04
az lenne a kérdésem ,hogy mennyire lapitja ki a szeletelt karajt ill a szeletelt tarját?
Tisztelt Gyula! Általános recept nem létezik. A gyakorlat szerint azonban: az eredeti szelet vastagságától, a hús fajtájától és "öregségétől" függően váltakozó a végeredmény. Szükség esetén akár többször is áthajtható a szelet hús. Üdvözlettel, Ügyfélszolgálat