LA FELSINEA SA ECO Citrus facsaró
Gyártó: LA FELSINEA • Cikkszám: F65195002F
Jótállás (cégek és szervezetek): 1 év •Jótállás (fogyasztók): 2 év • Származási ország: Olaszország • VTSZ szám: 84388091
Vásárlóink véleménye:
-
-
-
-
-
5 pont 1 értékelés alapján
Termékleírás
La Felsinea SA ECO Citrus facsaró
A La Felsinea citrus facsaró, egyszerűen és könnyen kezelhető citromfacsaró, mely segít a gyors narancs-, citrom- vagy grépfrútlé készítésében. Könnyen kezelhető és használat után szétszedhető az alapos és gyors tisztítás érdekében!
Kézi vezérlés
Rozsdamentes légyűjtő tálca
Műanyag szűrő és présfej
Alumínium gépház
Biztonsági mikrokapcsoló
Paraméterek
Szélesség |
|
210 mm |
Mélység |
|
210 mm |
Magasság |
|
280 mm |
Nettó súly |
|
3 kg |
Fordulatszám |
|
320 /perc |
Elektromos teljesítményfelvétel |
|
150 W |
Elektromos csatlakozás |
|
230 / 50 V/Hz |
Kapcsolódó dokumentumok
A termék gyártója
Az 1933-ban alapított La Felsinea az egyik legnagyobb gyártó Olaszországban a professzionális élelmiszer-feldolgozó gépek területén. A jelenlegi, Piazzola sul Brenta városban található gyár csak néhány kilométerre van Padovától, 2002-ben létesült egy teljesen új, zöldmezős beruházásként, új gépsorokkal és a legmodernebb technológiával.
Olyan termékeket gyártanak, amelyek ötvözik az ergonómiát az ipari minőségű kivitelezéssel és alkatrészekkel. A La Felsinea termékek kifejezetten nagy igénybevételre tervezettek és a legkülönbözőbb helyeken is megállják a helyüket, legyen az étterem, kávézó, közétkeztetés vagy húsfeldolgozó üzem.
A legnépszerűbb termékek egyértelműen a húsüzemek és hentesek számára készült húsdarálók, hús mixerek és más feldolgozó gépek. Azonban különböző sütő-főző és előkészítő gépeikkel egyre ismertebbé válnak a professzionális vendéglátóipari gépek világában is.
Vásárlói értékelések
A weboldalunkon csak olyan véleményeket osztunk meg, amelyeket valós vásárlók írtak meg. Közzétesszük a negatív véleményeket is és csak akkor moderáljuk őket, ha tartalmuk vagy stílusuk miatt feltétlenül szükséges. Részletes Értékelési és Moderálási Szabályzatunkat ezen az oldalon olvashatják el.
5☆
2023.03.31