LA FELSINEA SA ECO LEVA Citrus facsaró
Gyártó: LA FELSINEA • Cikkszám: F65206002
Jótállás (cégek és szervezetek): 1 év •Jótállás (fogyasztók): 2 év • Származási ország: Olaszország • VTSZ szám: 84388091
Termékleírás
La Felsinea SA ECO LEVA Citrus facsaró
A La Felsinea citrus facsaró, egyszerűen és könnyen kezelhető citromfacsaró, mely segít a gyors narancs-, citrom- vagy grépfrútlé készítésében. Könnyen kezelhető és használat után szétszedhető az alapos és gyors tisztítás érdekében!
Kézi vezérlés
Préskarral
Rozsdamentes légyűjtő tálca
Műanyag szűrő és présfej
Alumínium gépház
Biztonsági mikrokapcsoló
Paraméterek
Szélesség |
|
210 mm |
Mélység |
|
265 mm |
Magasság |
|
385 mm |
Nettó súly |
|
3.5 kg |
Fordulatszám |
|
320 /perc |
Elektromos teljesítményfelvétel |
|
150 W |
Elektromos csatlakozás |
|
230 / 50 V/Hz |
Kapcsolódó dokumentumok
A termék gyártója
Az 1933-ban alapított La Felsinea az egyik legnagyobb gyártó Olaszországban a professzionális élelmiszer-feldolgozó gépek területén. A jelenlegi, Piazzola sul Brenta városban található gyár csak néhány kilométerre van Padovától, 2002-ben létesült egy teljesen új, zöldmezős beruházásként, új gépsorokkal és a legmodernebb technológiával.
Olyan termékeket gyártanak, amelyek ötvözik az ergonómiát az ipari minőségű kivitelezéssel és alkatrészekkel. A La Felsinea termékek kifejezetten nagy igénybevételre tervezettek és a legkülönbözőbb helyeken is megállják a helyüket, legyen az étterem, kávézó, közétkeztetés vagy húsfeldolgozó üzem.
A legnépszerűbb termékek egyértelműen a húsüzemek és hentesek számára készült húsdarálók, hús mixerek és más feldolgozó gépek. Azonban különböző sütő-főző és előkészítő gépeikkel egyre ismertebbé válnak a professzionális vendéglátóipari gépek világában is.