Kézi passzírozó készülék
Sorrend
Termék: 7
Mire valók a kézi passzírozó gépek?
A kézi konyhai passzírozógépek olyan eszközök, amelyek segítségével a még szilárd élelmiszereket (például gyümölcsök, zöldségek) pépessé passzírozhatjuk és a létartalmat a szárazanyagtól szétválaszthatjuk.
Ezek a gépek lehetővé teszik a sima és pépes állagú ételek elkészítését, miközben különválasztják a magokat, héjakat vagy nagyobb szemcséket, esetleg nem kívánatos rostokat.
A kézi meghajtású készülékekkel ellenőrzött, jó minőségű végterméket készíthetünk (paradicsomlé, gyümölcspép, vagy halászlé pl.) elsősorban háztartási mennyiségekben, kb. 30-40 kg/ óra kapacitásig (kivétel a LOUIS TELLIER nagykonyhai kézi halászlé passzírozóinkkal), némi fizikai erőfeszítés mellett.
A kézi passzírozókkategóriában megtalálhatóak a francia gyártópartnerünktől származó klasszikus préslapátos passzírozók és a jól ismert olasz kihordócsigás kézi passzírozók egyaránt.
Az említett készülékekhez további tartozékok vagy tartalék szűrőbetétek külön is kaphatók a tervezett végterméknek megfelelően.
A kézi passzírozógépek könnyen használhatók és tisztíthatók, így ideális segítőtársak úgy a házi szakácsok mind a profi séfek számára, vagy mindazoknak, akik változatos és ízletes ételeket szeretnének elkészíteni.
Nézzen szét az Önnek szükséges termékkategóriában, válasszon egy tartós, megbízható passzírozó készüléket.
Ha nehéz a döntés, vagy technikai információra van szükség, keresse Ügyfélszolgálatunkat bizalommal!