#szuvidálás
Olvassa el írásainkat a témában és tekintse meg ajánlott termékeinket!
Érdekes cikkeink a témában:
A disznóvágás ábécéje
2023. 10. 20.
A disznóvágások ma már egyre ritkábbak. Pedig a ‘90-es évek előtt kifejezetten gyakori volt, hogy disznóvisítás hasított bele a hajnal békés csendjébe. A többszörösen feldolgozott élelmiszerek világából nagyon hiányoznak a jó minőségű háztáji fogások. A házi készítésű hurka, kolbász és kenőmájas mind ízben, mind minőségben felülmúlják bolti vetélytársaikat. Idézzük fel ezt a szép hagyományt a disznóvágás ábécéjével!
Az ízlelőbimbók beleremegnek: szinte elolvad a szádban a szuvidált csirkecomb!
2019. 11. 23.
Retrónak, strandosnak, egyszerűnek tűnhet. A valóságban ennél jóval több: az elkészítése kicsit több időt igényel, de a végeredmény fantasztikus!