gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

5 konyhai kütyü, ami nélkül lehet élni, de minek!

2018. 01. 30.

5 konyhai kütyü, ami nélkül lehet élni, de minek!

Biztosan voltál már úgy, hogy hazamentél egy irodában töltött nap után, és megkívántál egy apácafánkot. Ez velünk szinte minden nap előfordul, nem nagy ügy! :) Főleg úgy, hogy mi egy ideje már tudjuk, mi is az az apácafánk (égetett tésztából készült gombócok, cukrászkrémmel töltve és vajkrémmel dekorálva).

Nos, ha te is szeretnél ilyet készíteni otthon, akkor feltétlenül javasoljuk egy Apácafánk sütőforma haladéktalan beszerzését, ezzel sokkal egyszerűbb a sütés! 

kép forrása: eugeniekitchen.com

De az is előfordulhatott már veled, hogy phở (ejtsd, ahogy jól esik) levest főztél volna, és csak az tartott vissza, hogy vékony kis csíkokra kellene vágni a zöldségeket hozzá. No, ez mostantól nem lehet akadály, hiszen csak néhány kattintással a tiéd lehet egy rendes julienne szett, a csíkozót csak végighúzod például a hámozott répán és kész. Lábjegyzet: ez gyakorlatilag minden wok recepthez jól jön!

kép forrása: nadialim.com

Nem eszik a gyerek az iskolában, hiába csinálsz neki szendvicset? Ennek vége! Ezzel a krokodil szendvics készítővel olyan szendvicset tudsz neki csinálni, hogy a lányok (fiúk) fognak összeverekedni érte és végül persze ő fogja befalni nagy kéjesen. (Érdemes amúgy utánaolvasni a bento készítésnek, szép hagyomány Japánból.)

Popcake! A megunhatatlan, az abbahagyhatatlan, az édes falatka, ami mindig egyből elfogy! Ebből egyszerűen nem lehet eleget készíteni. Az alapja az aprított piskótából készült gömb - amit kézzel, fáradságos munkával formálunk meg tízszer, százszor (de úgysem lesz egyforma és főleg nem elég)! Itt egy remek tipp: ha nem a kész piskótát aprítod fel, hogy utána gömböt készíts, hanem egy popcake sütő forma használatával eleve gömböket sütsz piskóta tésztából, sokkal jobb az állaga! Nézd meg ezt a videót és rájössz, hogy mennyivel gyorsabb és egyszerűbb!

És a végére megint egy partifalatka, amivel nem tudsz veszíteni, ezt fogják emlegetni napokig. Ezzel a zöldségpohárka készítővel olyan kis kosárkákat lehet készíteni, amit aztán bármivel meg lehet tölteni, pástétommal, lazackrémmel, tojáskrémmel - amit csak bele valónak gondolsz!

Most csak 5 terméket emeltünk ki abból a több, mint 3000-ből, amit forgalmazunk... Gondolhatod, micsoda kihívás nem megvenni az összeset és munka helyett inkább otthon játszani velük! ;)