gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Adunk az egészséges életmódnak - új termékek!

2016. 09. 14.

Ma már nagyon sokan odafigyelünk arra, hogy egészséges életet éljünk, minél többet mozogjunk, és törődjünk a saját szervezetünkkel. Ennek szerves része az is, hogy nem eszünk meg akármit, a boltban is egyre többen olvasgatjuk az összetevők listáját, és bizony gyakran szörnyülködünk a hozzáadott adalékanyagokon. 

Szerencsére egyre több lehetőségünk van otthon, saját magunknak elkészíteni azokat az ételeket és alapanyagokat, amelyek speciális eljárást igényelnek. A néhány éve még elképzelhetetlen technológiák már kedvező áron megvásárolhatók és így aktív részét képezik a háztartásoknak. Kínálatunk is igyekszik megfelelni ügyfeleink elvárásainak, így folyamatosan keressük azokat a beszállítókat, akik kiváló minőségű de elérhető árú készülékeket gyártanak.

Új termékeink közül mindenképpen szeretnénk kiemelni az új gabona malom választékunkat, ezekkel a gépekkel finomabb és frissebb őrleményeket készíthetünk otthon, mint amilyeneket boltban vásárolnánk. Újdonság a kézi müzli készítőnk is, ez a minőségi osztrák termék tökéletesen alkalmas arra, hogy reggelente friss, saját müzlit együnk. 

Aszaló készülékeket eddig is árultunk, de olyat, amelyik a napsütéshez hasonló módon is képes szárítani. Az infravörös fénnyel is működő aszaló készülékünk páratlan teljesítményt nyújt és mindenkinek ajánljuk, aki szereti az aszalt gyümölcsöket és zöldségeket!