gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Ételt nem dobunk ki…

2019. 07. 25.

Ételt nem dobunk ki…

…. tanulja meg az első alapszabályt minden háziasszony.

A fogyasztói társadalomban mégis egyre több étel kerül a kukába. Sosem késő tenni ellene.

Ismerjük azt, amikor sajnos a szavatossági idő lejárta után már nem szívesen teszed le a családod elé az ételt.

Mit szólnál, ha mutatnánk egy olyan megoldást, amellyel mintegy három-, ötszörösére emelkedhet az ételek eltartási ideje?

A titok nyitva a VÁKUUM!

Hogy miket is lehet kiválóan eltartani ezzel a modern konyhatechnológia művelettel?

SPÁRGA ÉS MÁS ZÖLDEK

Vákumozás nélkül kb 4-5 nap alatt veszítik el színüket, nedvességtartalmukat és aromájukat. Vákuummal ez az idő háromszoros lesz.

EPER

Elteheted simán is, de akár megmosva, kicsi cukorral, vagy édesítőszerrel megszórva, így az átlagos 2-5 napos szavatossági idő 6-15 napra növelhető. A fenti állítás más gyümölcsök esetében is helytálló.

HALAK ÉS TENGERLAKÓK

Az általános eltarthatósági idő megháromszorozható a vákuum segítségével. A halat és vízi lakótársait natúr módon, de befűszerezve, oliva olajjal meglocsolva is elteheted, későbbi felhasználásra.

MARHAHÚS

A 2-4 napos eltarthatóság helyett itt is számolhatsz a háromszoros időszorzóval, amelyet más húsok esetében is alkalmazhatsz, mint frissességi képletet.

TEJ ALAPÚ MÁRTÁSOK, SZÓSZOK, FAGYLALT ALAPANYAGOK

Vákuum nélkül 2-5 nap, vákuummal 6-15 nap. Nagyon nem mindegy, igaz?

Készülhetsz előre is, ha vendégeket vársz, néhány alapot már előre elkészíthetsz, így gyorsabban tudod finish-elni az ételeket.

A Wendy Premium sokkal több, mint egy átlagos vákuumcsomagoló gép.

Ez a világon az egyetlen vákuumcsomagoló, amellyel akár fém tetejű befőttes üvegekből is vákuumos tárolót tudsz készíteni.

Gondolj csak például a paradicsomra, melynek befőzéséről ebben a cikkben olvashatsz.

A hordozható készülék teljes mértékben felhasználóbarát. A 220V-os hálózati adapter mellé adunk egy 12V-os adaptert is, amellyel használhatod lakókocsiban, hajón, autóban egyaránt. Nyaraláskor, vadászatkor, horgászat után egy gyors feldolgozást követően már vákuumozható a friss nyershús, hal, majd biztonságosan tárolható egy hordozható hűtőtáskában.

A vákuumcsomagolással pedig ételeid állaga, íze, frissessége nagyon hosszú ideig megtartható, ahogy a fenti cikkünkben olvasható.

Szerezd be Te is és tartósíts természetesen vákuummal, a hosszabb eltarthatóságért, a tervezhető ételekért, valamint a profin vezetett konyháért.