gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Grill örömök nyara

2021. 06. 25.

Grill örömök nyara

A nagy meleg, a jó idő és a szabadságolások időszaka a levegőre csábítja azokat is, akiknek nincs kertje. Sokan mennek kempingezni, kirándulni, vízpart mellé hűsölni. Nekik sem kell lemondaniuk a finom, frissen készült grillcsemegékről akkor sem, ha adott esetben otthonunktól távol vannak, mégis hazai ízekre vágynak. Az Innovagoods trendi kiegészítői a hordozható grill élményt is garantálják!

Ebben a cikkünkben már bemutattuk a grillezés elengedhetetlen kellékeit, most pedig két grillsegítő eszközt hoztunk, melyek még könnyebbé, egyszerűbbé és szerethetőbbé teszik a sütögetés minden pillanatát.

BBQ hálós grill tasak, sütéshez

Adott tehát a szuper, hordozható, faszenes grill, mely ezzel a videóval már sokak szívét meghódította, viszont óvni kéne a rácsot, illetve a grillre vágyó sok apró finomságot. Erre nyújt tökéletes megoldást a grilltasak, mely egyszerűen elnyeli a kis falatokat, nem szennyezve ezzel a rácsot, egyúttal megóvja a falatokat is a beeséstől és a megégéstől. A hálón átszűrődő mennyei füst pedig még ízletesebbé varázsolja a finomságokat. Erről is van videónk, melyet ide kattintva érsz el.

Grill reggeli a teflonos grill sütőlap segítségével

Készüljön a reggeli is a grillen: tükörtojás, omlett, apró halak, vékony húsok tökéletes alapja a grill lap, melyet profi éttermekben is láthatsz, mostantól azonban Számodra is elérhető, így a grillezés még jobban élvezhető. Tiszta marad a rács, a teflon lapokat pedig a téli időszakban újrahasznosítható sütőpapírként tepsiben is használhatod. Nézd meg itt, hogy mennyire könnyen használható és tisztítható!

A fenti három grill eszköz mellé még csomagold el a 11 részes profi grillező készetet is, mely már ebben a cikkben bemutatkozott, és videónk is van róla.

Ha pedig minden megvan, akkor indulhat a mennyei barbecue finomságok falnivaló nyara!