gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Hamarosan kezdődik az iskola

2019. 08. 28.

Hamarosan kezdődik az iskola

Kezdjük mi is a hónapot egy kis tanulással, hiszen az ANKARSUM robotgép csodás lehetőségeket rejt.

Az alapdarabon kívül, melynek tartalmát ITT megtekintheted, még számos egyéb tartozék segíti majd munkádat a konyhában, hogy sikereket érj el a konyhában!

A nemszeretem konyhai műveletek kiválóan kiválthatóak egy professzionális segítséggel, nézzük meg most együtt, milyen kiegészítőket kínál a svéd csodagép. Sorozatunk a teljesség igénye nélkül mutatja be a legkedveltebbeket.

Ha már akkora divat a retro, akkor készítsünk darálós sütit, ANKA erre való fejrészével, mellyel 4 fajta formát tudsz könnyedén elkészíteni.

Amint megérkezik az igazi ősz, a citrusprés lesz a konyhai hős. Nézd meg milyen egyszerű vele a munka! C vitamint termelj, facsarj levet ezzel! 

Titanilla húsgolyó videójában bemutatta, hogy miként készül a nem lapraszerelt változata ennek a svéd finomságnak, némi talján beütéssel, sok nevetéssel és egy kis receptezéssel. A húsdarló eszközt ITT megtalálod.

A passzírozó kiegészítő eszközzel kiváló a pürésítés, de közeleg a halászlé készítés is, ne érjen váratlanul az ünnep rohanása, válts inkább egy saját ANKÁRA!

A spagetti vágó fejrésszel tökéletes, ízletes és egészséges házi tésztát készíthetsz, melyhez receptet és videót is készített Neked az ANKARSUM Konyhatündére, Titatnilla. Ha viszont lasagnét készítenél, arra is van egy kiváló eszközünk, a „tisztalisztvagyok” és „mindenholragadok” érzésnek ezennel végre vége!

Az őszi falevelek tarka színeit megidéző, csodás, tarka saláták, hidegtál dekorációk, vagy akár egy remek coleslow saláta is készülhet a zöldségszeletelő kiegészítővel.

Próbáld ki valamennyit, vegyél annyit, amennyit, profi acél, nem tévedhetsz, ha egy életre ANKA mellett döntesz!