Házi tészta készítése otthon, könnyedén
2020. 01. 29.
350 gramm átszitált liszt, mely lehet tönköly-, durum-,vagy teljes kiőrlésű, 3 közepes méretű tojás, só, kézmeleg víz annyi, hogy összeálljon.
Ennyi kell csak egy jó, otthoni házi tészta elkészítéséhez. No meg persze ANKARSRUM és a különböző tésztanyújtó fejrészei. Ismerd meg őket most, csökkentsd családod ökológiai lábnyomát azzal, hogy otthon készíted el az alapélelmiszereket is, kevesebb le nem bomló szemetet termelve, adalékanyag, ízfokozó és adalékok nélkül.
Lásd, mi kerül szeretteid tányérjára és készíts tésztát házilag!
ANKARSUM robotgép vásárlásával már az alapdarabok birtokában, be tudod dagasztani a tésztát és kedvedre válogathatsz a fejrészek közül, annak függvényében, hogy milyen tésztát szeretnél elkészíteni.
Ha nem kívánsz a nyújtással bajlódni, szereted, ha tiszta marad a kezed és a konyhapultod, akkor mindenképp ismerd meg ezt a remek terméket. Minden házitészta alapja, de önmagában lasagne készítéséhez is kiváló segítőtárs.
A magyarok mákos, vagy dióstésztának, az olaszok fettuchininek hívják, de egy biztos, bármilyen formában gyors, ízletes, változtatos, húsos, vagy húsmentes egytálétel készül majd belőle.
Ki ne imádná ezt a tekergős csodát! Nézd meg, hogy TITANILLA és ANKA robotgépe hogyan készíti!