gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Így mosogat egy profi!

2021. 10. 01.

Így mosogat egy profi!

A kisebb evőeszközöket, poharakat és tányérokat egyszerűen és nagyszerűen lehet elmosogatni, ha rendelkezik a konyha mosogatógéppel, vagy netán mosogatógépekkel. A GAMMO márkatermékek széles választékából most a tisztaság témakörét választottuk ki, sőt, egy szuper akciót is bemutatunk a termékajánlónkhoz!

Mosogatógép

A mosogatás hatékony, környezettudatos és professzionális módja a gépi mosogatás, mely alap egy étteremben, bárban, bisztróban, vagy vendéglátóhelyen. A GAMMO tányér-pohár mosogatógép 50x50cm kosárral rendelkező vendéglátóipari mosogatógép. Tányérok, üvegpoharak, csészék, evőeszközök mosogatásához nyújt gyors megoldást. Az elöltöltős kivitelben kapható készülék rozsdamentes acél mosótérrel és burkolattal rendelkezik, ugyanakkor nem tartalmaz mosogatószer adagolót valamint ürítő szivattyút. Amennyiben Önnek szüksége van a felsorolt extrákra, válassza a DELUXE modellt, amely 40x40 és 50x50 cm-es kosárral is kapható.

Gépi mosogatószer

A GAMMO CLEAN gépi mosogatószer 5 literes kiszerelésben kapható, professzionális felhasználásra alkalmas, gépi mosogatószer. Kiválóan alkalmas éttermekben, cukrászdákban, bárokban használt tányérok, poharak, evőeszközök gépi mosogatására.Kemény és lágy vízhez egyaránt használható. Elbánik a zsírral és a makacs szennyeződésekkel is, nyomában tiszta és fertőtlenített evőeszközök, poharak és tányérok járnak.

Gépi öblítőszer

A GAMMO SHINE gépi öblítőszer 5 literes, magyar minőségben gyártott termék, mely kiválóan alkalmas éttermekben, cukrászdákban, bárokban használt tányér/pohár/evőeszközök gépi öblítésére. Ragyogjon minden fényesen és tisztán!

A legjobbat pedig a végére hagytuk!

EGYEDI AKCIÓNK keretében ha most vásárolsz profi mosogatógépet, akkor az első 1 kanna mosogatószert és 1 kanna öblítőszert mi álljuk! Az akció a tisztítószerek készletéig érvényes!

Mosogatásra fel, hiszen mosogatni csak akkor jó, ha vagy más, vagy pedig a gép csinálja!