gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Lisztmentes Csokitorta Királynő lágy, tejszínes krémmel, eperkoronával

2019. 05. 29.

Lisztmentes Csokitorta Királynő lágy, tejszínes krémmel, eperkoronával

Hirtelen jött szülinap, amelyről majdnem megfeledkeztél?

Sütivásár az iskolában, de nincs időd sokat bíbelődni a konyhában?

Váratlanul betoppant a család, és elbűvölnéd az Anyóst valami mennyeivel?

A csokitorta igazi jolly joker! Szinte mindenki szereti, de ha az elkészítésére kerül(ne) a sor, már inkább a cukrászdai változat ugrik be. A mai idők, modern konyhatündére azonban már nem csak profi robotikus segítséget használ, de süteményét liszt, cukor és káros anyagok nélkül, akár minden mentesen is el tudja készíteni. Tartozz Te is az egyszerűen nagyszerűt varázsoló, professzionális segítséggel dolgozó hölgyek egyre népesebb táborába!

A Lisztmentes Csokitorta Királynő óriási előnye még, hogy kezdő háziasszonyként is bátran nekiállhatsz az elkészítésének, ugyanis az Ankarsrum robotgéppel valóban pofon egyszerű, mégis látványos, ugyanakkor házi készítésű desszertet varázsolhatsz a családi asztalra, ünnepivé varázsolva egy átlagos, hétköznap estét is. Az eperszezon végével, más gyümölcsökkel is megkoronázhatod alkotásod, de a gyümölcs nélküli változat is ínycsiklandozó.

Színezd be tarka torta dekorral, ételfesték filccel, tegyél rá marcipánt, vond be gyermekeidet is a díszítésbe és alkossatok valami különlegesen egyedit! Nézd meg a heti ANKARSRUM TIPPEK TITANILLÁVAL videóban, hogy miként kínál kellemes, nyugalmas és élvezetes sütést az ANKARSRUM csapata és küldd el saját alkotásaid képét hivatalos Facebook oldalunkra!