gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Variációk egy témára- STREETFOOD csemegék

2022. 02. 25.

Variációk egy témára- STREETFOOD csemegék

Hamarosan itt a március, így hivatalosan is elérkezik a tavasz. A jó idő beköszöntével egyre szívesebben mennek ki az emberek a szabadba, terveznek kirándulást, kiruccanást.

Az ilyen alkalmakkor pedig örömmel fogyasztják a klasszikus street food fogásokat, melyeket kitűnő konyhai eszközeink segítségével akár újragondolva is jól fognak majd fogyni. Nézzük meg közösen a streetfood csemegék varázslóit, a teljesség igénye nélkül. További kis - és nagykonyhai kiegészítőinkért kattints weboldalunkra!

1. Hot dog

Nagyanyáink is ették, unokáink is falni fogják, de a jelenben is éppoly kellemes egy finom hot.dog. Se nem túl sok, de nem is túl kevés, igazi retro élmény, mely a 20. században már pirított hagymával, uborkával, de már finomságokkal is meg lett bolondítva. A GAMMO Hot dog készítő segítségével profi hot dog készíthető. A készülék pároló edénnyel és 4 melegítő tüskével rendelkezik és rozsdamentes acélból készült.
 

2. Corn dog

A hot dog és a gofri szerelemgyereke a corn dog, mely közkedvelt étele a strandoknak, buliknak, fesztiváloknak, illetve egyéb közösségi rendezvényeknek. Elkészítése nem nehéz akkor, ha egy prof eszköz segíti munkádat. A MAXIMA 3+3 Gofrisütő - Hot Dog és Corn Dog forma profi felhasználásra alkalmas pálcikás gofrisütő hot dog formájú öntöttvas sütőlapokkal. A széles sütőformának köszönhetően egyszerre akár 6 db pálcikás gofri készíthető.

3. Lángos, vagy fánk

Örök gasztro klasszikus a lángos, amely mára sokkal több, mint a sajtos-tejfölös, fokhagymás csemege. Extra feltétként kaviáros, vagy lazacos ízkombinációkkal is készíthető, de édes változatban is van rá kereslet. Ha viszont az édesben is a klasszikus megoldásokra vágysz, akkor süssél fánkot. Mindkettő illata odacsalja majd a vendégeket, így a forgalommal nem lehet probléma. A GÁZGRILL BGS-1 LO álló lángossütő és fánksütő leeresztő csappal mindkét finomság elkészítésére alkalmas.

4. Palacsinta

Jó időben, rossz időben egyaránt kiváló választás a palacsinta, mely télen-nyáron jól fogy. Változatos ízkombinációkban elkészíthető csemege, melyre mindig van igény és kereslet. Készítsd el most a SAMMIC CG-140 gázüzemű palacsintasütő  segítségével most óriási, 40 cm átmérőjű méretben, hiszen a palacsintára is igaz, hogy minél nagyobb, annál jobb!

5. Kürtős kalács

Nincs fesztivál kürtős nélkül. Hűvösebb napokon is kiváló csemege, illata odacsábítja még az édesség szkeptikusokat is. Az alaptészta elkészítése egy dolog, viszont sütéséhez profi kellék kell. Válaszd a GÁZGRILL REK-6 elektromos kürtőskalács sütő gép 6+6 sütőfával készüléket, mely Ipari felhasználásra alkalmas kürtőskalács sütő gép, elektromos kivitelben.Kiválóan használható zárt térben, vagy szabadtéri rendezvényeken is. Alaptartozéka összesen 12 db sütőfa (egyszerre 6 db süthető), így a szett folyamatos használatra alkalmas.

Készen állsz a tavaszra? A megújulás érdekében újítsd meg készülékparkodat és vegyél fel új fogásokat a 2022-es étlapra! Hiányzott valami a cikkből? Keresd és találd meg webáruházunkban!