gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Konyhai eszközök, melyek nélkül szinte elképzelhetetlen az iskolakezdés

2018. 09. 12.

Konyhai eszközök, melyek nélkül szinte elképzelhetetlen az iskolakezdés

Bár az iskola már elkezdődött, a iskolás lurkók - na és persze a szülők! - életét megkönnyítő szuper konyhai eszközöket még nem késő beszerezni. Most megmutatunk párat a leghasznosabb szerkentyűk és eszközök közül!

Ha szeptember, akkor a tízórai sarkalatos pont. Minden szülő számára kihívást, vagy legalábbis feladatot jelent, hogy a kicsik megfelelő felszereléssel érkezzennek meg legkésőbb 8-kor a suliba. Ez természetesen teli elemózsiásdobozt is jelent. Szerencsére a Nagykonyhaigépek.hu választékában jó néhány tízóraikészítő, illetve egy sor hasznos kiegészítő megtalálható.

Persze a tízórai mellett, vagy inkább előtt a reggeli is kihagyhatatlan, amit a tízórai inkább csak kiegészít, egyfajta étkezési hidat alkot reggeli és ebéd, melegszendvics és menzamenü között. A KitchenAid például ezekkel a pofás kenyérpirítókkal lehet a szülők segítségére: 


Egy íncsiklandóan ropogós reggelinél nincs is szuperebb napindító!

Ha nem csak finom, de esztétikus reggelit szeretnénk csinálni a gyereknek, vagyis formás zöldségfeltétről is szeretnénk gondoskodni, a BRON-COUCKE zöldségszeletelő és -formázó eszközeivel tudunk varázsolni. Jó tanács: ha pofásabb a reggeli, a gyerekek is nagyobb kedvvel fogyasztják, ráadásul díszítésül egészséges hozzávalókkal gazdagíthatjuk a tízórait/uzsonnát.


Zöldségkígyó kígyózik elő a BRON-COUCKE eszközéből

A reggeli mellé friss gyümölcslé dukál, aki ilyen frissítő vitaminbombákkal szeretné feldobni a reggelit, hogy igazán energikusan induljon a nap, az az alábbi gyümölcsfacsarók közül válogathat.

Édesszájúaknak - és persze sokgyerekeseknek - éri meg igazán beszerezni egy gofrisütőt, így szuper, ízletes desszerttel lehet zárni (vagy inkább új szintre emelni) a reggelit!


A Horecatech szemrevaló gofrisütője.

Bármilyen hideg élelem elkészítésében nagy segítséget nyújtanak a BRON-COUCKE tojásszeletelő és -cikkező eszközei.

Ha a gyorsaság sem utolsó szempont, a BRON-COUCKE kenyérszeletelője képes felpörgetni a reggeligyártást, két iskoláskorú gyerek fölött az így megspórolt idő aranyat ér!

Ha valaki tejes-magvas egészséges reggeliben gondolkodik, annak az Ankarsrum és a Jupiter müzlikészítőit és pelyhesítőit tudjuk ajánlani. Előbbiről már írtunk részletesen, teszteltük is, és nem kicsit jött be a szerkentyű által készített természetes reggeli!


Egy egyszerűbb, manuális pelyhesítő (de az oldalon automata darabok is vannak!)

Egyéb reggelizős konyhai holmik kategóriában a teázás szerelmeseinek KitchenAid vízforralók és teafőzők széles választékban állnak rendelkezésre!

Persze a kávékedvelőkről sem szeretnénk megfeledkezni! Bár a kisebb gyerkőcöknek nem ajánlott még kávézni, a korán kelő szülőknek annál életmentőbb lehet egy-egy csésze koffeines ital. Elsősorban a Sammic és az elmaradhatatlan KitchenAid szépségdíjas termékeit ajánljuk nekik.


Ez a krémszínű szerkentyű bármelyik konyhának a díszére válna!

A teljesség igénye nélkül ezeket az eszközöket ajánljuk iskolakezdésre és -folytatásra. Így a reggeli és a tízórai nem csak egészségesebb, de esztétikusabb és persze változatosabb élményt is nyújt. És természetesen bármilyen egyéb gasztrocélra is érdemes böngészni az oldalt. Jó nézelődést hozzá!