gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

5 dolog, ami nélkül nincsen profi konyha

2022. 02. 10.

5 dolog, ami nélkül nincsen profi konyha

Egy vendéglátóhely fő helyszíne nem a vendégtér, hanem sokkal inkább a konyha, mely a hely szíve. Itt dolgozik megannyi szorgos kéz, sülnek-főnek a jobbnál-jobb fogások.

Az itt dolgozóknak pedig profi eszközökre van szükségük, melyek segítik munkájukat, támogatva a hely sikerét, a vendégek elégedettségére.

Eheti cikkünkben most a GAMMO márkatermékek kínálatából mutatunk 5 olyan kelléket, gépet, vagy eszközt, amelyekkel könnyebb és egyszerűbb a nagykonyhai élet.

1. Jolly Joker kellékek

A GN edények különböző mélységű és magasságú típusai elérhetőek a kínálatban. Közös bennük, hogy használhatóak sütőben, fagyasztóban, bain-marie-ben, chafing dishben egyaránt. Rozsdamentes acélból készültek és raktárkészletről elérhetőek, mosogatógépben moshatóak és kompatibilis fedők is elérhetők hozzájuk. Válaszd ki a megfelelőket és szereld fel velük a konyhát.

2. Ételkészítés

Nincsen főzés és sütés lábasok, fazekak, serpenyők és tepsik nélkül. A megfelelő méret megtalálása is fontos szempont, ahogyan az anyagminőség is, hiszen az ilyen eszközöket nem pár hónapra vásárolod meg. A könnyű kezelhetőség és tisztán tarthatóság mellett a rozsdamentes acél edények kiváló minőségben készülnek, gyors szállítással hamar kézhez vehetőek.

3. Melegentartók

A kész étel megfelelő hőmérsékleten tartása a konyhán és a svédasztalon, vagy kínáló pulton egyaránt fontos. Előbbihez a GAMMO leves melegentartó 10 literes termékünket, utóbbihoz pedig a GAMMO Chafing tál GN 1/1 roll top fedővel tálat ajánljuk figyelmedbe.

4. Étel elvitelre

Amennyiben elviteles kiszállítás is elérhető szolgáltatás, úgy fontos a megfelelő csomagolás és az, hogy az étel gusztusos valójában kerüljön a megrendelő vendég kezébe. Ne legyen kifolyva, vagy kifröccsenve, állaga és formavilága is olyan legyen, ahogyan az elő lett készítve. Ehhez válassz az ételnek megfelelő edényt a csomagoláshoz és az elviteles étel útra bocsájtásához. A GTS200 fóliázható gulyástál 400 ml - 400 db-os csomagban érkezik. Kiegészítő termék testvérei a GTS200 klisé leveses tálcához, a GTS200 tálca lezáró fólia, valamint a csomagolás legfontosabb eszköze, a GTS200 tálca lezáró csomagoló gép.

5. Mosogatás

Az edények tisztasága is alapvető fontosságú, melyhez érdemes gépi segítséget igénybe venni. A GAMMO tányér-pohár mosogatógép 50x50cm kosárral . Vendéglátóipari mosogatógép tányérok, üvegpoharak, csészék, evőeszközök mosogatásához, elöltöltős kivitelben. A készülék rozsdamentes acél mosótérrel és burkolattal rendelkezik. Egyedi akciónk keretében ha most vásárol profi mosogatógépet és az első 1 kanna mosogatószert és 1 kanna öblítőszert mi álljuk. Az akció a tisztítószerek készletéig érvényes és természetesen a mosó-és öblítőszerek külön is megvásárolhatók!

Nézz körül kínálatunkban ide kattintva és várd felkészülten a tavaszváró vendégek rohamát!