gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

A sushi készítés és a frissítő kínálás rejtelmei

2021. 05. 28.

A sushi készítés és a frissítő kínálás rejtelmei

A tavaszi megújulás jegyében és ígéretünkhöz híven bemutatjuk új termékcsaládunkat: hétről hétre más-más eszközök kerülnek terítékre.

Ahogy közeleg a jó idő, eljön az igény a szabadtéri örömök iránt. Kiülünk a teraszra, vagy a kertbe, árnyékot, D vitamint, vagy felfrissülést keresve. A meleggel pedig változnak táplálkozási és folyadék fogyasztási szokásaink is, a forró ételek helyett könnyed falatokra, a nehéz harapnivalók helyett tápláló falatkákra vágyunk.

Sushi, maki, gyömbér, wasabi

Ilyen például a sushi, amely bár nem meleg, mégis frissen az igazi, saját kezeddel tekerve pedig valóban isteni. Tökéletes program gyermekekkel is, hiszen játékos módon kapcsolódhatnak rá ők is a konyhai tevékenységre. Az INNOVAGOODS Suzooka sushi készítő készlet segítségével gyárts gyorsan sushit, videós bemutatónk segítségével. A készlet tartalmát képezi a forma, a sushi formázó szőnyeg, a rizslapát és egy praktikus recept füzet is.

Másik sushi készítő készülékünk 6 egyszerű lépésben készíti el Neked a japán finomságot! Hogy mi ez a 6 lépés? A választól csak 1 lépés választ el, kattints videónkra!

Készíts sushit otthon és teljen meg szíved a saját magad által készített étel felett érzett örömmel és büszkeséggel!

Finom italok, csodás tálalás

Ételkészítés közben, a nagy melegben, vagy épp egy céges meetingen gyakran megszomjazunk, fontos is szervezetünk folyamatos és hatékony hidratálása éppúgy, mint az italok megfelelő kínálása, szervírozása. Fogyaszd, kínáld a nyár finom nedűit gusztusosan és divatosan az INNOVAGOODS kétszintes ital adagolója segítségével, mely a reggeliztető helyek, a svédasztalos éttermek, a kerti partyk, a meeting-ek, valamint a családi események elengedhetetlen kelléke! Tegyél bele üdítőt, Sangriát, bólét, szörpöt, limonádét, vagy bármilyen, akár két különböző fajtájú itókát. A felső záró fedélen poharakat tárolj, vagy kínálj snack termékeket. Az alsó jégtároló konténerből bármikor újratölthető az adagoló közepébe helyezhető jégrekesz, melynek köszönhetően a kínált italok folyamatosan hűtve maradnak, az ízük pedig nem változik! Erről is van ám egy mozgóképes bemutatónk, melyet itt tudsz megtekinteni.

Tervezd, várd és élvezd a nyarat az InnovaGoods termékeivel, hamarosan innen folytatjuk! Addis is, még több tartalomért látogass el Youtube csatornánkra!