gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

A tavasz rózsaszín csókja

2021. 03. 03.

A tavasz rózsaszín csókja

 

A tökéletes habcsók elkészítését recepttel és ANKARSRUM receptvideóval  segítjük!

 

A habcsókhoz ugyanis szerintünk 3 dolog kell:

- ANKARSRUM robotgép,

- egy jó recept videó, segítséggel,

- Te, aki elkészíted!

Hozzávalók:

3-4 (100 gramm) tojásfehérje

90 gramm cukor

120 gramm porcukor

Színezék (opcionálisan)

 

Habcsók lépésről lépésre:

• Szereld fel ANKÁT a habverő és krémkeverő szettel, mely az alapcsomag része. Nézd meg ITT, hogy mi mindent rejt a kezdődoboz!

• Tedd bele a tojásfehérjét.

• Indítsd el nagy sebességgel!

• Töltsd hozzá apránként a cukrot, klikkelj a videóra, hogy lásd a helyes állagot!

• Csökkentsd a sebességet.

• Add hozzá a porcukrot.

• Öntsd hozzá a színezéket (opcionális).

• Melegítsd fel a sütőt 125 ° C-ra.

• Habzsák és csillagcső segítségével nyomd ki habcsókokat egy sütőpapírral bevont tepsire.

• Süsd a habcsókokat kb. 50-60 percig a sütő közepén

• Akkor kész, ha elválik a papírról.

 

ANKA TPP:

 

Tojás helyett add ezt a különleges finomságot a locsolóknak, vagy készíts Pavlova tortát!