A tavasz rózsaszín csókja
2021. 03. 03.
A tökéletes habcsók elkészítését recepttel és ANKARSRUM receptvideóval segítjük!
A habcsókhoz ugyanis szerintünk 3 dolog kell:
- egy jó recept videó, segítséggel,
- Te, aki elkészíted!
Hozzávalók:
3-4 (100 gramm) tojásfehérje
90 gramm cukor
120 gramm porcukor
Színezék (opcionálisan)
Habcsók lépésről lépésre:
• Szereld fel ANKÁT a habverő és krémkeverő szettel, mely az alapcsomag része. Nézd meg ITT, hogy mi mindent rejt a kezdődoboz!
• Tedd bele a tojásfehérjét.
• Indítsd el nagy sebességgel!
• Töltsd hozzá apránként a cukrot, klikkelj a videóra, hogy lásd a helyes állagot!
• Csökkentsd a sebességet.
• Add hozzá a porcukrot.
• Öntsd hozzá a színezéket (opcionális).
• Melegítsd fel a sütőt 125 ° C-ra.
• Habzsák és csillagcső segítségével nyomd ki habcsókokat egy sütőpapírral bevont tepsire.
• Süsd a habcsókokat kb. 50-60 percig a sütő közepén
• Akkor kész, ha elválik a papírról.
ANKA TPP: