gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

A tél örömei, az ízek otthonában

2021. 11. 19.

A tél örömei, az ízek otthonában

Megérkezett a hideg idő, így jobban esnek a meleg, otthon elkészített, házias falatok. Már nem a hűsölés és a könnyed fogások elkészítése a cél, hanem a test egészséges táplálása, egyéni ízlésvilágra komponált fogások készítésével.Az INNOVAGOODS okos konyhai kiegészítői segítenek kimaxolni az otthoni gasztro örömök tárházát. Cikkünk egyúttal karácsonyi ajándékötleteket is tartalmaz, hiszen közeleg a szeretet ünnepe!

1. ÚJDONSÁG

A téli napok kedvence akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes! Az INNOVAGOODS réz hatású 5 az 1-ben serpenyő szett kiváló minőségű és 4 részből áll. Sütésre, főzésre, pirításra, párolásra, grillezésre egyaránt tökéletesen használható. Innovatív kialakítása okán éppúgy ajánljuk az otthoni konyhákba, mint a kisebb büfékbe, vagy bisztrókba. Nézd meg jobban most a videóra kattintva!

2. Az otthon ízei veled utaznak

Ha az autóban élsz, sokat utazol és útközben a háromszög szendvicsek és a készételek helyett inkább valami táplálót ennél, akkor csomagolsz az otthon készült ételből. Igen ám, de ha nincs mikró a közelben, vagy nem jut időd hosszasan időzni sehol, akkor is van megoldás! A szivargyújtóról melegíthető INNOVAGOODS 3 rekeszes, elektromos autós ételhordója kirándulások alkalmával is tökéletes útitársad lesz. Ismerd meg kisflimünkből!

3. A boldogság zuhataga

Ha elkészült az étel, jöhet a desszert! Elő a finomra szelt gyümölcsökkel, kekszekkel, megmaradt süteményekkel, vagy a pihe könnyű pillecukorral és kezdődhet a buli a csokiszökőkúttal. Mártogassatok kedvetekre a forró csokifolyamból! Az INNOVAGOODS csoki szökőkút egy sima, zordan szürke téli hétköznap estét is igazi ünneppé varázsol, de egy ünnep fényét is magasabbra emeli! Figyelem! Videónk csokizásra csábító tartalmat tartalmaz!

4. Édesre sósat

Vagy sósra édeset? A sorrend mindegy is, hiszen az INNOVAGOODS kerekes popcorn készítője minden mozizós, filmnézős, barátnős, kártyázós, vagy társasozós estén bevethető. Készíts mikrohullámok használata és hozzáadott olaj nélkül, a forró levegő segítségével, pár percen belül ízletes, illatos és fenséges pattogatott kukoricát. A hordozható kis készülék kivitele retro, stílusa a 20. század eleji vásárterek hangulatát idézi. Minifilmünkből még többet megtudhatsz róla! Tökéletes ajándék, akár karácsonyra!

Nézd meg a többi INNOVAGOODS konyhai eszközt, kerüljenek okos konyhai kellékek a fa alá! Nem kell azonban decemberig várnod, hiszen magadat is bármikor meglepheted velük!