gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

A top 3+1 karácsonyi sütemény

2019. 12. 18.

A top 3+1 karácsonyi sütemény

 

Rohamosan közelednek az ünnepnapok, amikoris a konyhát átveszi a fenséges süteményillat, mely a család körében, az otthon melegében édesen, fűszeresen száll.

 

 

Nézzük meg, mik a legkedveltebb sütemények és mik azok, amelyek méltatlanul feledésbe merültek. Cikkünk receptet nem, inkább ötleteket tartalmaz, melyekben egy dolog feltétlen közös: elkészítésük könnyebb és egyszerűbb profi segítséggel, egy ANKARSRUM robotgéppel. Kérd karácsonyra, vagy ajándékozd meg vele szerettedet, hiszen ez a csoda nem csak 3 napig tart, hanem hosszú évekig élvezhető!

 

Bejgli, az örök klasszikus

Van ahol kelt tésztából, máshol élesztő nélkül, paleo, vegán, vagy diabetikus módon készítik, de két dolog biztos: Anka dagasztó fejrészével könnyedén, kézkímélő módon és tisztán készítheted el a tésztát, a mák és diódaráló kiegészítő pedig segít a körmeid megkímélében is, gyors, hatékony munkát biztosítva.

 

Mézeskalács

Tökéletes figurák csak selymesre, egyenletesre gyúrt tésztából készíthetőek, mely a karizmokat erősen igénybe vevő, izzasztó munkafolyamat. Végezze el ezt helyetted robotgéped és amíg ő dolgozik, készítsd elő a terepet. Vedd elő a színes ételfestékeket, hiszen a gyerekeket órákra le tudod foglalni azzal, ha mézeskalács készítés a hétvégi program. Verj tökéletes tojáshabot Anka segítségével és jusson eszedben: az elkészült sütik kreatívan díszíthetőek, így ajándéknak is tökéletesek!

 

Teasütik

Ide sorolunk minden linzer tésztából készült, egyfalatos nyalánkságot, mint például a linzerkoszorú, vagy az isler. A tészta tökéletes gyúrása nem fáradtság többé Ankarsum segítségével!

Mákos, vagy diós guba

Nem vagy túl nagy konyhatündér? Kellene valami desszert a vacsorához? Váratlanul betoppant pár rokon és Te nem készültél fel érkezésükre? Akkor készíts nekik gubát, egy isteni vaníliasodóval, melyet az Ankarsrum krémkeverőjében játszi könnyedséggel keverhetsz csomómentesre.

 

Finom ízekben gazdag, boldog ünnepeket kíván az ANKARSUM csapata!