gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

A zimankó salátái

2021. 11. 26.

A zimankó salátái

A hűvös időben újra tányérra kerülnek a kevésbé egészséges köretek, mint a burgonya, a tészta, vagy a rizs. Van nekik egészségesebb formájuk is, viszont azt a fajta vitamin és tápanyagbevitelt nem helyettesítik, amit egy finoman elkészített, egészséges saláta ad.

Támogasd a saját, családod, vagy vendégeid immunrendszerét ízletes és tápláló zöld falatokkal. Az ALLIGATOR salátabarát eszközeinek használatával új értelmet nyernek a zöldek is!

1. Hámozással a profi előkészítésért

Az ALLIGATOR 2 az 1-ben kézi hámozó rozsdamentes acél pengével és puha műanyag fogantyúval rendelkezik. Utóbbi penge keményebb, a fogazott penge pedig a puhább zöldségek és gyümölcsök hámozására alkalmas. Ajánljuk még krumpli, édesburgonya, alma, kiwi, paradicsom, mango valamint egyéb zöldségek és gyümölcs gyors hámozására, vékony szeletelésre. Videónk önmagáért beszél!

2. Reszelj bele minden földi jót!

Az ALLIGATOR finom reszelő és julienne szeletelő megvásárlásával szintén több konyhai művelet válik könnyebbé és egyszerűbbé. A videónkban is látható, kiváló svéd minőségű termék egyik fele kemény sajtok, csokoládé, citrom, valamint egyéb kemény gyümölcsök és zöldségek reszelésére, a másik vége julienne zöldségcsíkok készítésére alkalmas.

3. Szeletelés, vágás

Könnyen használható és takarítható eszköz az ALLIGATOR kézi zöldség és gyümölcs szeletelő, amely alkalmas hagyma, paradicsom, gomba, alma vagy citrom gyors szeletelésére. Egyformán gusztusos falatok készíthetőek vele salátába, hidegtálra, de mesésen feldobja a legegyszerűbb szendvicset is. Nézd meg itt, hogy mi mindent tud!

4. Minden étel alapja...

nem más, mint a hagyma. Szeletelése, kockázása azonban igazi "nemszeretem" konyhai műveletek, melyek egy praktikus eszközzel könnyen és gyorsan kivitelezhetők. A LOUIS TELLIER hagyma és fokhagyma kockázó gyűjtőedénnyel ráadásul többfunkciós eszköz: hagyma kockázó, fokhagyma aprító és krumpli hasáboló is egyben. A cserélhető pengéknek köszönhetően kiválóan alkalmas nyers hagyma gyors kockázására, fokhagyma aprítására is.  Az egy határozott mozdulattal átpréselt zöldségből a végtermék kockák vagy hasábok az átlátszó gyűjtőedénybe kerülnek, időt és könnyeket spórolva.

Kellemes, egészséges falatokat és tarka salátakölteményekben gazdag napokat kívánunk!