gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Ajándékötletek az egész családnak

2021. 12. 17.

Ajándékötletek az egész családnak

December 22-ig még megrendelheted a karácsonyi ajándékokat webáruházunkból.

Hölgyeknek javasolt ajándékötleteinket itt tudod elolvasni, de az urakra is gondoltunk, a nekik való meglepetés tippek itt olvashatók.

Sorozatunkat az ünnep küszöbén a családoknak szóló ötletekkel zárjuk, hiszen jócskán vannak olyan termékeink is raktáron, melyek egy közös, mindenki számára örömet szerző ajándékok lehetnek. Amennyiben december 22-én 16 óráig megrendeled őket, úgy meg fog érkezni az ajándék időben.

Ünnepi megváltozott munkarendről részletesen itt tájékozódhatsz.

1. ANKARSRUM robotgép

Az eszköz, amellyel könnyebb a háziasszonyok élete, hiszen a fárasztó dagasztást, krémkeverést, tésztagyúrást és megannyi feladatot levesz majd a vállukról. Hogy ez miért is jó a családnak? Nos azért, mert így Anya velünk tud majd folglakozni. Ankarsrum robotgéppel a gyerekek is könnyen és biztonságosan vonhatók be az ételkészítés folyamatába, hiszen Ankába ők is bele tudják tölteni a hozzávalókat, be tudják kapcsolni a gépet és az időzítőt is. Az alapkészlet bőséges kínálata mellett okos fejrészekkel is bővíthető és okosítható ANKA, így szuperképességei tovább bővíthetőek, illetve újabb ajándék ötleteket is tartogat.

2. Csokiszökőkút

Szedjétek elő az elkészült sütemények széleit. Az ünnepek után megmaradt süti és keksz maradékat. Hozzatok pillecukrot és szeljetek fel banánt, almát, vagy bármilyen idény gyümölcsöt és indítsátok be a boldogság csokoládés zuhatagát, az INNOVAGOODS csoki szökőkút segítségével. Elő a hurkapálcikákkal és kezdődjön a családi dőzsölés, mely egy szimpla hétköznapot is ünnepivé varázsol. Kedvcsináló termékbemutató rövidfilmünk ezen a linken érhető el.

3. Pattogatott kukorica 

A közös családi sorozat maratonok és fimnézések elengedhetetlen kelléke a pattogatott kukorica, mely mikrohullámok és hozzáadott cukor nélkül készíthető el az Innovagoods popcorn készítővel. Moziélményt minden nappaliba! Az  INNOVAGOODS popcorn készítő - kerekes retro kivietű, az INNOVAGOODS popcorn készítő modern stílusban készült. Minifilmünjeinket ide és ide kattintva éred el.

4. Vattacukor készítő

A vásárok, a vidámparkok és a családi kiruccanások egyik kötelező eleme a vattacukor. Játszatok vattacukor készítőset. Ki lesz az eladó és ki a vevő? Félidőben cseréljetek és közben fogyasszátok el a saját magatok által készített pasztell csodákat. Az Innovagoods vattacukor készítő készüléke tökéletes kelléke lesz egy szülinapi zsúrnak, vagy nyári gyerekbulinak is. Videónkból ötleteket is nyerhetsz!

5. Buborék gofri sütő

MAXIMA Gofri sütő szív alakú dupla sütőjét olyan családoknak ajánljuk, akik sokan vannak, időről időre összegyűlnek és szeretik a bőséges, különleges falatokat. Ez az eszköz a hagyományos, a csodás küllemű,  megszokott ízvilágú gofrikat készíti el a vendégsereg számára. Mindig van lehetőség az ünneplésre, vagy egy jó kis összejövetelre. Hidd el, egy jó gofrira senki sem mond majd nemet. A szilveszteri buli hangulatát és ételsorát is garantáltan feldobja majd a házilag készített waffel. 

Boldog, békés, finom falatokban gazdag ünnepet kíván a GAMMO EUROPE csapata!