gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

„Aki szeret, az etet”

2019. 09. 04.

„Aki szeret, az etet”

 

A házi tészta elkészítése a családnak, igazi gondoskodó, támogató szeretetről tanúskodik.

 

Aki a bolti változat kényelmét elfeledve, otthon készít tésztát, az valódi Konyhatündér. 

Ismerd meg most a tésztakészítés összes fejrészét, és néhány hasznos tésztakészítő ötletünket.

A legfontosabb és egyben legjobb hír esetünkben az, hogy ANKA alapdarabjai tökéletesen bedagasztják helyetted a tésztát, a hozzávalókat csak bele kell dobálni a gépbe, és az eredmény máris tökéletes tészta a kézbe!

Ezt követően rajtad áll, mihez kezdesz vele, de egy dologban biztos lehetsz, a kezed ragacsos tut nem lesz!

SPAGETTI

Az ANKARSRUM spagettivágó kiegészítőt a méltán híres MARCATO olasz gyártótól szerezzük be. Ebbe a kiegészítőbe 80 évnyi tapasztalatot sűrítettünk, hogy pillanatok alatt készíthess ízletes, házi spagettit! A100% olasz gyártmányú kiegészítő csodás 2mm-es spagettit készít. A tökéletes eredményhez a tésztát Assistent tésztanyújtó fejrésszel nyújtsd ki (5-6 fokozat), még a vágás előtt, így kezed garantáltan nem lesz ragacsos. Titanilla ebben a videóban be is mutatta, hogy hogyan lehet egyszer, házi készítésű spagettit készíteni az ANKARSRUM robotgéppel, melynek spagetti vágó fejrésze igazi áldás az olasz konyha szerelmeseinek.

 

FETTUCINE

Az ANKARSRUM széles metélt készítő kiegészítőjét szintén a neves MARCATO olasz gyártónak köszönhetjük. A pasta hazájából származó fejlesztés kiválóan alkalmas szélesmetélt (fettuccine) készítésére. A tésztacsíkok szélessége 6.5 mm, a betehető tésztalap szélessége maximum 140 mm. Masszív fém konstrukció, svéd minőség, házias ízek, mi kell még?

 

TAGLIATELLE

A vékonymetélt olasz neve tagliatelle, ilyenkor a tésztacsíkok szélessége 2.5 mm és szintén remekül elkészíthető az erre specializált fejrésszel.

 

LASAGNE

Az ízletes, besameles csoda alapja a vékony tésztalap, mely a tésztanyújtó kiegészítővel, játszi könnyedséggel készíthető el. A tészta vastagság 6 fokozatban (0.6mm-4.8mm) állítható, tehát nem csak lasagne tésztét, de a fenti pasták alapjait is ki lehet nyújtani 145 mm széles betöltő nyílásán!

 

Olasz napokra fel, közeleg az ősz, ANKA segít abban, hogy örömmel főzz!