gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

ANKARSRUM és az egészségtudatosság

2022. 03. 09.

ANKARSRUM és az egészségtudatosság

Készítsd fel a szervezetedet tavasszal, töltsd fel értékes tápanyagokkal, így kerülve el a betegségeket és a Rád nehezedő, tavaszi fáradtság mumusát. Az Ankarsrum robotgépek sokszínű világa túlmutat a dagasztáson és a krémkeverésen, hiszen számos olyan konyhai művelet is kiváltható vele, amelyekre nem is gondolnál.

1. Recept, álmos reggelekre

Indítsd a napot egy finom dzsúszi itallal, mely megalapozza majd a hajtósabb napokat is. Citrusfacsaró fejrészünk igazi áldás, hiszen könnyű és egyszerű vele a munka. Készíts a legkisebbeknek is reggeli koktélt, így könnyebb a gyümölcsöt belecsempészni a fejlődő szervezetükbe is. Egy tápláló gyümölcs, vagy zöldségturmix is igazi jolly joker. Az ANKARSRUM turmix fejrész használatával, némi friss gyümölccsel, és növényi tej, vagy magok hozzáadásával valóban tápláló itókák készíthetőek, melyeket egy shakerben a munkahelyedre is magaddal vihetsz. Fogyaszd el, mikor úgy érzed, kissé lement az energiaszinted és kelj új kedvre a fogyasztásuk után. Az ANKARSRUM müzli készítővel könnyedén lehet házilag müzlit készíteni búza, zab, rozs vagy rizs szemekből. A mag imádók kedvenc fejrésze is ANKARSRUM robotgéppel használható.

2. Saláták

A tápláló, energiában gazdag ebédek sokkal könnyebbé teszik a délutánt, mint a kajakómát okozó zsíros, fűszeres társaik. Egy hajtós munkanapon különösen fontos, hogy délutánra se "fogyj el". Az ANKARSRUM Assistent zöldségszeletelő fejrészről szuper videónk is van! Tudnod kell azt is, hogy ez a szett 3 különböző dobot tartalmaz. A szeletelő dob nyers zöldségekhez, gyümölcsökhöz, a közép-durva reszelő dob mandula, dió, gyümölcs, sajtforgács reszeléséhez, a durva reszelő dob nyers zöldségek, sajtok, lágysajtok reszeléséhez használatos. Fontos tudnod, hogy a egészségtudatos ANKA rajongók részére a Zöldség szeletelő fejrész, a Citrus facsaró, valamint Turmix fejrész 20%-al olcsóbb akkor, ha Go Green csomagot választod.

3. Tésztasaláták, házi tésztából

Sokkal egészségesebb tészta készíthető házilag, főleg akkor, ha valamilyen különleges étrendet követsz. A hagyományos mellett laktózmentes, gluténmentes, illetve csökkentett szénhidrát tartalmú pastákat tudsz készíteni az ANKARSRUM robotgépeddel. A gyúrás részét és rábízhatod, de spagetti és szélesmetélt fejrészeinek köszönhetően pedig a formázásra sem legyen gondod. A lasagne készítő, tésztanyújtó fejrésszel pedig kedvenc rakott fogásaidat is újraálmodhatod akkor is, ha nem fogyasztasz húst.

4. Jöhet a desszert?

Az idei esztendő egyik újdonsága az ANKARSRUM Assistent fagylaltkészítő tál robotgéphez. A praktikus fagylaltkészítő készlet kiválóan alkalmas klasszikus vanília fagylalt, fagyasztott joghurt, szorbet vagy egyéb kedvenc ízesítésű fagyasztott desszert készítéséhez. Fagyassza le előzetesen a duplafalú keverőtálat és készítsd el a kedvenc ízesítésű fagyipépeket. Receptet itt, videót pedig itt találsz a fagylaltkészítésről.

Kezdd kicsattanó egészséggel a tavaszt és készülj a legjobb formádban a nyárra!