Azt a paszta, hol a pasta?
2019. 07. 09.
A régi időkben teljesen természetes volt, hogy otthon, házilag készül a száraztészta. Anno, a fiatal lányok a kenyér- és tésztakészítést tanulták meg először, még volt háztartástan óra, a mai kor háziasszonya azonban csak odateszi a vizet forrni, majd beleönti a szárított tésztát.
A kettő ízét össze sem lehet hasonlítani, teljesen más, a házi, mely igazibb és élőbb. Minél kevesebb feldolgozott élelmiszert fogyasztunk, annál kisebb lesz az ökológiai lábnyomunk, ráadásul sokkal egészségesebben, mégis jóízűen táplálkozhatsz, Te és a családod is.
Az igazi olasz ételeket hazánk éttermei is házi tésztából készítik el, melyhez professzionális segítséget nyújt számukra a LA FELSINEA CiaoPasta 2, éttermi használatra alkalmas gyors, olasz tésztakészítő gép. Könnyen használható és takarítható, 6 literes keverőtála legfeljebb 2.1 kg tésztához (1,5 kg liszt + 0,6 kg tojás) keverésére alkalmas.
Legyél Te is házi tésztás, Vendéged majd rendeli, a kiváló pasta ételt nagy örömmel megeszi!