gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Bemutatkozik az INNOVAGOODS termékcsalád

2021. 05. 21.

Bemutatkozik az INNOVAGOODS termékcsalád

Új szín került termékpalettánk amúgy is termék gazdag kínálatába. Az INNOVAGOODS márka nagyszerű konyhai eszközeire illik a brand elnevezése, hiszen az innováció mellett a könnyű kezelhetőség, a kompakt méret, a praktikum és a vonzó külső mind-mind egyesülnek a különféle termékekben, melyek éppúgy segítik egy elfoglalt városi nő, egy családanya, egy gasztronómia iránt érdeklődő férfi, vagy akár egy vendéglátással foglalkozó vállalkozás életének mindennapjait.

A főzés élményét, praktikusan egészítik ki a sokszor egyszerűen, mégis nagyszerűen működő, formatervezett eszközök, melyek minden konyhába passzolnak majd.

Tökéletes ajándékok, meglepetések is lehetnek, hiszen áruk kedvező, használni őket pedig egyenesen kötelező!

A gyártó ráadásul praktikus kisfilmekkel is vásárlásra, kipróbálásra csábít, így ültetve el a vásárlási vágyat -sikerrel- a nézőben. Cikksorozatunkban most hétről hétre bemutatunk néhány eszközt, melyek új megvilágításba helyezik a sushi tekerést, a vattacukor készítést, az ital adagolást, a turmixolást, vagy a grillezést. 

Türelmetlen vagy? Megértjük! Ismerd meg mindenki előtt szuper termékeinket ide kattintva. Youtube csatornánkon pedig mostantól ezen a linken frissülnek folyamatosan a termékvideók!

Tarts velünk Te is, ismerd meg hétről-hétre az újdonságokat!