gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Bemutatkoznak a GAMMO márkatermékek

2021. 09. 17.

Bemutatkoznak a GAMMO márkatermékek

Széles termékpalettánk most újabb csoporttal bővült, melyek a GAMMO márkanevet kapták. Nagykonyhai felhasználásra alkalmas termékeink kiváló minőségben, raktárkészletről elérhetőek, így könnyítve meg minden étterem, bár, truck food falatozó, büfé, illetve bisztró életét. Nézz körül itt és szemezgess a jóból!

Itt a hideg, jönnek a levesek

A zordabb idő beálltával jól esik a testnek egy kis melegség, rozsdamentes fazekaink pedig akár 98 liternyit is elnyelnek belőle. Rozsdamentes acélból készülnek, elektromos-, kerámia-, gáz és indukciós főzőlappal egyaránt kompatibilisek. A 21/0- ás inox 30%.-kal gyorsabb hővezetéssel rendelkezik, míg a többrétegű talp egyenletes melegítést biztosít.

Kész a leves, mibe tegyem?

A Gammo 10 literes leves melegentartója, inox kivitelben készült, fogantyúval és szedőkanál kivágással van ellátva. Elsősorban önkiszolgáló büféknek, éttermeknek és all you can eat, svédasztalos helyeknek ajánljuk.

Elvitelre kérik, csomagolva mérik?

Fóliázható gulyástálunk 400 ml űrtartalmú, 400 darab van egy csomagban, így bátran kérhető a leves elvitelre is. Fóliázható, catering to go, házhozszállításra ajánljuk.

Zárjuk le, hogy ne folyjon ki!

Ehhez ajánljuk professzionális felhasználásra alkalmas tálca lezáró készülékünket, mely kiválóan alkalmas előfőzött ételek elviteles tálcákba való csomagolására. A lapos sütőlapnak köszönhetően többféle méretű műanyag tálcával használható. A fólia vágása és hegesztése egy lépésben történik. A hőmérséklet digitálisan szabályozható! A hozzá való fóliát itt találod!

Éljenek a levesek, ne főzzetek keveset!!