gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Édes élet

2021. 07. 09.

Édes élet

Az Innovagoods okos, praktikus és helytakarékos konyhai eszközei beszínezik a nyarat, új érelmet adnak a szabadtéri grillezésnek és a nyaralós főzéseknek is. Ha a főételek elkészültek, jöhetnek a desszertek! Ebben is számíthatsz ránk: a felsorolt termékek egyébként nászajándéknak is tökéletesek!

Csokiszökőkút- avagy a tömény boldogság zuhataga

Nem túlzás azt állítani, hogy a mennyei mannáról sokan erre a lágyan folyó csokifolyamra asszociálnak. Friss gyümölcs, vagy pillecukor a pálcára tűzve, csokit rá, így esel bűnbe. Számos rendezvény, illetve esküvő gaszto attrakciója ez a remek kis szerkezet, melyet akár nászajándék gyanánt is jó szívvel ajánlunk.

Színes csodapálca

Édes gyermekkorod pasztell púdervilága mostantól otthon is elérhető, kertipartin, vagy gyerekzsúron egyaránt bevethető. Hozd vissza ifjúságod ízeit és fald a nebulókkal a tarka csoda ragadós falatjait! Az #Innovagoods asztali vattacukor készítő minden családi rendezvény kötelező kelléke!

Cseppmentes adagolás

Ismerjük a bosszantó érzést, mikor a muffin, gofri, vagy palacsinta tésztája össze-vissza folyik, leég, majd lehet sikálni mindenhonnan. Létezik cseppmentes élet, tiszta főzés és kreatív cukrászkodás otthoni körülmények között is. Kézi tészta adagolónkkal nincsen többé melléfolyás, minden folyékony tészta a kívánt mederben marad. Kezdő háziasszonyoknak kedvet csinál a sütéshez, a profik életét pedig egyszerűsíti, így tökéletes ajándék.

Ismerd meg a többi eszközt is! Cikkeinket itt találod, a termékeket pedig ide kattintva rendeld meg!