gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Elérkezett az ÉDES PIZZA IDEJE!

2020. 01. 08.

Elérkezett az ÉDES PIZZA IDEJE!

 

A hiedelmek szerint ahogyan az új esztendőt kezded, olyan lesz az egész éved.

 

Mi egy édes kezdést javaslunk, mert elérkezett az ÉDES PIZZA IDEJE! 

 

Készíts egyszerre akár 5 kilót pizza tésztát ANKARSRUM robotgépeddel, és felezd le a nyersanyagot, így egy füst alatt készülhet az édes változat mellett egy klasszikus, sós is.

 

Desszert Pizza hozzávalók két adaghoz:

100 g krémsajt

½ teáskanál vaníliás cukor

200 g mirelit málna felolvasztva télen, nyáron frissen

50 g fehér csokoládé

½ evőkanál porcukor

25 g dió opcionálisan (ha maradt még a karácsonyról)

Lássuk lépésről lépésre:

• Készítsd el az alap pizzatésztát, receptet ITT találsz.

• Állítsd a sütőt 230 ° C-ra.

• Formázd meg a tésztát két kerek pizzává, vagy tedd bele egy tepsibe.

• Keverd össze a krémsajtot a vaníliacukorral és terítsd be vele a pizzát.

Ankarsrum segítségével vágd kis darabokra a csokoládét, szórd meg ezzel és a málnával a pizzát.

• Süsd a sütő közepén 10–15 percig, amíg szép, arany barnára nem sül.

 

A tetejét díszítsd apróra vágott diófélékkel, pirított magvakkal és szórd meg porcukorral. Melegen tálald.

 

ANKA TIPP!

Készíts el egy nagy adag alaptésztát és egyik nap készíts sós, a másik nap pedig édes pizzát.

 

 

 

* A fotó illusztráció.