gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Éles élet Innovagoods késekkel

2021. 06. 17.

Éles élet Innovagoods késekkel

Egy főzni, vagy grillezni szerető, a gasztronómia iránt érdeklődő férfinak éppúgy fontosak az éles kések, mint egy magára valamit is adó konyhatündérnek. Dolgozzon mindenki profi eszközökkel, a valóban látványos és minden ízében tökéletes végeredményért!

 

11 részes, profi grillező készlet

Masszív, alumínium hordtáska rejti magában a spatulát, a forgató villát, a szeletelő kést, a konyhai fogót, az ecsetet, a nyársakat és a tiszítókefét. Itt tényleg minden van, ami a profi grillezés elengedhetetlen kelléke. Nézd meg közelebbről is, ebben a videóban!

Japán késkészlet, a minőségi előkészítéshez

Profi tárolóban érkeznek a damaszkuszi stílusú, lézeres maratással készült vágóeszközök. A készlet tartalma egy filéző kés, húsok, halak filézéséhez, 1 santoku kés a nyers zöldség, hús, vagy hal felkockázására, illetve 1 hasító kés, mely julienne csíkozásra alkalmas.

A 7 részes spártai harcos

A spártai katonák szívós és kitartó ereje költözik a konyhádba ezzel a készlettel, melynek állványa valóban egy katonát ábrázol, így a konyhapult trendi dísze is lesz. A 6 darab profi, rozsdamentes acél kések minden konyhai feladatra tökéletesek. Nézd meg itt, hogy mennyire élesek!