gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Forró napok frissítője

2019. 07. 11.

Forró napok frissítője

Változatos, tarkabarka, hűsít és még vitamin is van benne?

 

A nyár slágere, mely itatja magát, közben frissít, plusz ha okosan van elkészítve, még vitamindús és egészséges is lehet, mentesítve a laktóztól, cukortól és egyéb káros, vagy hizlaló anyagoktól.

A nagy melegben többet kell inni, harsogja minden sajtóorgánum, testünk valóban jelez is.

A víz íztelenségét sokan kiváltják limonádéval, de igazi sláger ital még a smoothie nyári kiadásban, mely nem más, mint a JÉGKÁSA!

Ahhoz, hogy ezt előállítsuk, a kiválasztott gyümölcs, vagy gyümölcsökön kívül mindössze két dologra van szükség: turmixgépre és darált jégre, utóbbit egyszerűen elállíthatod ezzel a géppel. Koktélok kedvelt összetevője is a darált jég, sőt, akár az imént említett smoothie jégkását is lehet „nagykorúsítani” egy kis rummal, vagy más röviditallal.

Ha a színe nem elég impozáns, tehetsz bele pár csepp koktélszirupot is, majd a narancskarikás, vagy ananászos-koktélcseresznyés díszítés után máris elkészült az Instagram gyanús, garantáltan filter mentes nyári long drinked.

A HORATECH jégdaráló gép elektromos, könnyen tisztítható rozsdamentes házzal rendelkezik és most az ára is kedvező, mivel picit szépséghibás ő. Működése azonban kifogástalan, alaptartozéka az áttetsző műanyag jéggyűjtő konténer, melynek tároló kapacitása 3 kg. Óránként 12 kilogramm jeget zúz, rozsdamentes acél daráló pengéjével. Könnyen használható és tisztítható, minden bár és strandbüfé alapdarabja!