gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Gasztro ajándék ötletek

2021. 11. 12.

Gasztro ajándék ötletek

Az ünnepi időszak közeledtével egyre több minden szól a készülődésről. Ezzel egyidejűleg, a hűvös idő beálltával a konyhában is több időt töltünk, finom ételeket és sütiket készítünk. A Louis Tellier termékcsalád kreatív konyhai kellékei remek szolgálatot tesznek a gasztro ajándék készítőknek, a fekete öves konyhatündéreknek és a lelkes kezdőknek egyaránt.

1. Aszalt gyümölcsök-zöldségek

Készíts házilag aszalványokat, vagy zöldségből, illetve gyümölcsből készült egészséges chipseket és add át őket aranyos, masnis csatos üvegben, lehetőleg műanyagmentes csomagolással ellátva. Ebben segít majd a  LOUIS TELLIER 5 tálcás aszaló, mely virágok, fűszerek, illetve tészták aszalásához és szárításához is kiválóan használható.

2. Házi kekszek, muffinok

Szintén kedves meglepetést szerezhetsz, ha sokáig elálló kekszet, vagy karácsonyfadísznek is kiváló habcsókot készítesz. A nyers, folyós, ragacsos tészta, tisztán és pontosan történő adagolásához ajánljuk a LOUIS TELLIER ENTO01 adagoló tölcsért, mellyel ezen kívül még palacsinta-, muffin tészta, fondant, vagy bármilyen krém, vagy mártás adagolására is alkalmazhatsz.Ne aggódj, ha épp nincs ötleted, hogy mit készíts vele, a dobozban a 3 szilikon adagoló fej és a praktikus spatula mellett, egy receptkönyv is került.

3. Mennyi az annyi?

Számos édességnél nagyon nem mindegy, hogy mekkora hőfokon izzik az alapanyag! Így van ez a házi készítésű szaloncukor, vagy éppen a karácsonyi tojáslikőr elkészítésekor is. Ellenőrizd a hőmérsékletet ezzel a digitális maghőmérővel, mely az utolsó mért hőmérsékletet rögzíti. Tökéletes húsok, halak sütésekor is.

4. Ne habozz habozni

Ezzel a habzsák szettel imádni fogsz kreatívkodni! Töltsd és díszítsd vele házi süteményeidet, készíts egyforma eklert, fánkot, vagy macaront. Utóbbi karácsonyi ajándéknak is tökéletes. A díszítés mellett krémek betöltésére is tökéletes segítség, hiszen rengeteg kiegészítővel szállítjuk.

5. Szitálni nem porhintés

A LOUIS TELLIER rozsdamentes lisztszita 3 betéttel könnyedén előkészíti a lisztet, illetve a porcukrot is, hiszen 3 cserélhető hálóval rendelkezik. Amatőr pékek, cukrászok és macaron fanatikusok tökéletes társa a konyhában! A sok édesség mellett készíts mini pogácsákat, melyeket szórj meg magokkal, dióval, mogyoróval. Ételallergiás vendégeidnek mandulalisztet is szitálhatsz.

Ha már mindene megvan a leendő ajándék birtokosnak, lepd meg olyannal, amit csak Te tudsz adni! A saját kézzel készített ajándék mindig különleges üzenetet hordoz. Benne van készítőjének minden lelkesedésre, kreativitása és az értékes ideje, melyet arra fordított, hogy édes meglepetésével örömet szerezzen a megajándékozottnak.