gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

GO GREEN

2020. 04. 22.

GO GREEN

ANKARSUM GO GREEN csomag

 

Amennyiben már rendelkezel az alap szettel, itt az ideje, hogy kiegészítsd olyan fejrészekkel, melyek a tavaszi vitamintöltekezést és az egészséges életmódot is támogatják, segítségükkel finom, tápláló ételek és italok készíthetők.

 

GO GREEEN ötletek

 

A zöldség szeletelő fejrész használatával készíts könnyedén tarka salátákat, házi savanyúságokat, zöldséglekvárokat, darabos szószokat. A tavasz közeledtével előbújnak a hazai zöldségek is. A friss sárga és fehérrépa, zeller zöldfűszerekkel megbolondítva csodás csemege.

A citrus facsaró fejrész segítségével, mentalevéllel, bazsalikommal, uborkával, vagy lime-al megbolondítva, akár diabetikus kivitelben előállíthatók a kreatív limonádé költemények. Amennyiben felnőttbarát a buli, rummal, vodkával, vagy koktélszirupokkal is fel lehet turbózni a nedűt.

A turmix fejrésszel krémlevesek, növényi, vagy állati tejjel készült gyümölcsitalok, de akár házi, cukormentes joghurtok is készíthetők, ugyanakkor a tavaszi koktélok, limonádék darált jegét is előállíthatod a segítségével.

 

Szerezd meg most az Assistent robotgép három népszerű kiegészítőjét egy csomagban, kedvezőbb áron, mintha külön-külön vásárolnád meg őket!