gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Hűvös napok melegsége

2021. 10. 15.

Hűvös napok melegsége

Visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz és minden nappal közelebb kerülünk a télhez. A hűsítő italok és frissítő ételek egy időre lekerültek terítékről, átadva a helyet a meleg fogásoknak. A hőt azonban nem elég előállítani, bent is kell tartani. Ehhez nyújt segítséget eheti összeállításunk, melyet a GAMMO márkatermékek széles skálája ihletett.

1. Saláták helyett levesek

A mesés meleg előételek felmelegítik a testet, feltöltik a lelket, de ha nem elég forrók, akkor bizony nem jók. Ne érd be kevesebbel, dolgozz inkább a levesessel! A hűvös idő előételeinek megfelelő hőmérséklete nagyon fontos, főleg, ha kint is hideg van. Válassz pofi megoldást! A GAMMO 10 literes leves melegentartója inox kivitelben készült, fedele fogantyúval és szedőkanál kivágással van ellátva. Önkiszolgáló büféknek, svédasztalos éttermeknek feltétlen ajánljuk.

2. Koktél helyett forralt bor

Limonádé helyett tea, frappé helyett pedig forró csoki. Így változnak a vendégek italfogyasztási szokásai a zimankóban. Alkalmazkodj az igényekhez és szerezd be a GAMMO hőszigetelt italadagoló termoszát, mely 14 literes űrtartalommal rendelkezik. Adagoló csapja alkalmassá teszi akár a szabadtéri rendezvényeken történő használatot is. Szigetelt termosz révén akár 6 órán keresztül is egyenletes hőmérsékleten tartja a rábízott italokat. 25 liter űrtartalmú testvére is elérhető raktárkészletről.

3. Gondolkozz nagyban

A GAMMO hőszigetelt italadagolója 40 liter folyadékot képes magába zárni. Hordozható kivitelben készült, így szabadtéren, kitelepülésen, sportrendezvényen és gasztro fesztiválon is tökéletesen helytáll. Teljesen szigetelt, így nyáron megfelelően hidegen, télen pedig kellőképpen melegen tartja a benne tárolt teát, puncsot, forralt bort. Te mivel folytatnád a sort?

Adj melegséget, nyújts minőséget a hűvösebb évszakokban is.

Ismerd meg most raktárkészletről elérhető márkatermékeinket, ide kattintva!