gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Így aprítsd fel pillanatok alatt a hozzávalókat

2023. 05. 19.

Így aprítsd fel pillanatok alatt a hozzávalókat

A hozzávalók előkészítése

Sokan a sütés-főzés feladatai közül a hozzávalók előkészítését tartják a legmacerásabbnak. Hámozni, vágni, szeletelni, aprítani, kockázni, pépesíteni kell – és ezek bizony maszatolós feladatok tudnak lenni. Legalábbis akkor, ha nem a megfelelő eszközökkel végzed őket! 

Azonban ha rendelkezésedre állnak olyan eszközök és gépek, amelyek jelentősen megkönnyítik ezeket a teendőket, máris gördülékenyebb lesz a konyhai sürgés-forgás, és nem fogod macerásnak találni az egészet!

Aprítás

A konyhai aprítógépek segítségével például rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg, sok aprólékos, molyolós munkától kímélheted meg magad. Két pislogás között, pillanatok alatt felapríthatod a hagymát, apróra vághatod a zöldségeket és a gyümölcsöket, ledarálhatod a diót vagy a magokat.

A praktikusságot csak tetézi, hogy az aprítógépek az aprításon túl számos más funkcióval is rendelkeznek. Ha maximálisan kihasználod a bennük rejlő lehetőségeket, akkor számos különböző és változatos szerepet betölthetnek a konyhában és a mindennapjaidban. 

Pontosan ezért nem mindegy, hogy milyen aprítógép mellett teszed le a voksod!

JUPITER konyhai aprítógép

Az 1,2 liter űrtartalmú, elektromos JUPITER konyhai aprító a magas minőséget képviselő Jupiter termékcsalád újabb kitűnő darabja. A zöldségek, gyümölcsök tökéletes aprításáról, valamint az egyéb élelmiszerek gyors keveréséről, illetve pépesítéséről 6 db rozsdamentes, éles, íves acélpenge gondoskodik. A pengék gyorsan és egyenletesen dolgoznak, a gép megbízható munkát végez.

Legyen szó dió, sajt, hagyma, száraz kenyér, zöldségek vagy gyümölcsök aprításáról, a JUPITER konyhai aprító számára nem jelent akadályt. Pillanatok alatt készíthetsz vele mártást, krémet, fagylaltod, de akár pestot is.

JUPITER konyhai aprító a csúszásmentes, üveg munkatálnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan használható. Könnyű szétszedni, ezért könnyen is tisztítható, sőt a a motoregység kivételével minden elem mosható mosogatógépben is.

INNOVAGOODS mini kézi aprító zsinórral

Ha szereted a kezed rajta tartani a dolgokon (akár szó szerint), és jobban kedveled, ha közvetlenül te koordinálod az olyan tevékenységeket is, mint amilyen az aprítás, akkor az INNOVAGOODS mini kézi aprítóra van szükséged!

Az INNOVAGOODS mini kézi aprítót használva ugyanis saját kezűleg, ugyanakkor minimális erőbedobással apríthatod a hozzávalókat. A kézmozdulatokat te csinálod – az aprítást mégis az aprító végzi! A zsinóros kivitel lényege, tudniillik, nem más, mint hogy a pengéket te forgatod meg a zsinór meghúzásával. 

Csak annyit kell tenned, hogy az aprítani kívánt hozzávalókat pár darabra szétszedve beleteszed az aprítóba, majd lezárod az aprítótartályt. Egyik kezeddel lefogod az edényt a tetején, a másikkal pedig húzod a húzózsinórt – minél többet húzol rajta, annál pépesebb állagot fogsz kapni:

  • 1-5 húzással durva darabolást valósíthatsz meg,
  • 6-10 húzással közepes mértékű lesz az aprítás,
  • 11-20 húzásnál finomra darabolhatod a hozzávalókat
  • 20-nál több húzásnál pedig már lényegében pürésítés történik.

Az INNOVAGOODS mini kézi aprító rozsdamentes, íves aprítópengéi egymás felett helyezkednek el a tálban, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszi az aprítást. Az aprítóhoz pedig keverőlapát és egy zárófedél is jár, így a tartályban megkeverheted amit kell, és lezárva akár be is helyezheted a hűtőbe, ha szükséges. Tisztítása pedig zökkenőmentes, mivel könnyen szétszedhető, és a pengék egyesével, folyó víz alatt moshatók.

 

Ha szeretnél te is időt és energiát spórolni a sütés-főzés előkészületei során, használj aprítót: tőlünk pillanatok alatt megrendelheted a JUPITER konyhai aprítót és az INNOVAGOODS mini kézi aprítót is. 

Ha pedig éttermi mennyiségek feldolgozására keresel eszközt, akkor is nézz szét nálunk! Zöldségek hámozásárafeldolgozására és pépesítésére is találsz gépeket webáruházunkban!

Hasonló cikkeink a témában:

Mit fognak enni 100 év múlva az emberek?

2024. 04. 19.

Tovább olvasom


Ünnepi falatok: húsvéti csokitorta recept

2024. 03. 21.

Tovább olvasom


A nápolyi pizza titka

2024. 03. 11.

Tovább olvasom


Gluténmentes diótorta, fügekoronával és receptvideóval

2024. 02. 26.

Tovább olvasom


Hogyan spórolj időt a konyhában?

2024. 02. 20.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink