gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Indián nyári kirándulás

2021. 09. 03.

Indián nyári kirándulás

Itt van az ősz, itt van újra, szól a vers. Végre véget értek a tikkasztó kánikulai napok és az őszi hangulat a szabadba csábítja a családokat és a baráti társaságokat. Nincs is jobb egy közös pikniknél, vagy szabadtéri sütögetésnél, a természet csodái között garantált a testi-lelki feltöltődés.

Ebben a cikkünkben már bemutattuk a grillezés elengedhetetlen kellékeit, most pedig mutatjuk, mik azok az eszközök, melyeket semmiképpen sem szabad otthon hagynod akkor, ha egy őszköszöntő pikniket szervezel.

Autós ételhordó- meleg étel, mikró nélkül

Amennyiben meleg ételt ennétek, akkor ez is lehetséges, mikróhullámok és nehézkes melegítések nélkül. Adott ugyanis az Innovagoods 3 rekeszes, autós ételhordója, amelyben tökéletes hőmérsékleten fogyaszthatóak az otthon készült, házias, egészségtudatos, vagy akár mentes fogások. Mutatunk egy minifilmet, csak kattints ide!

Saláta fanatikusoknak

Ha mindened a saláta, vagy csak egészséges köretet szeretnél, immáron elkőkészítve elvinni az útra, akkor használd az Innovagoods 7 az 1-ben reszelő és zöldésgszeletelő mandolinját, mely felszeli, reszeli, kockázza, illetve számos más módon is elő tudja készteni a köreteket, praktikus alsó része pedig lezárva tartja firssen a falatokat. Vidd magaddal előkészítve a saláta alapanyagokat. További tippjeinkért kattints ide!

Egészségtudatosak turmixa

Gyümölcs, shake és smoothie rajnongóknak javasoljuk, hogy mindenképp tegyék be a piknikkosárba a hordozható turmixgépünket, melybe nem csak friss zöldségeket és gyümölcsöket tehet, de akár a kedvenc fehérje turmixát is! Nincs más dolgod, mint beledobálni otthon a hozzávalókat és egy arra alkalmas pillanatban egyszerűen, frissen és helyben összeturmixolni őket. Ebben a kisfilmben is van még pár ötlet, nézd gyorsan meg őket!

Nyitni kék?

Mármint a mennyei bort, esetleg az üveges sört, vagy a petpalackot, netán a konzervet, illetve a befőttes üveget is ki kell valahogyan nyitni a szabadtéren is. A sok feladatra azonban elegendő egyetlen egy eszközt elcsomagolni, így több hely marad a fenséges falatoknak és itókáknak. Ne hagyd otthon az 5 az 1-ben multifunkciós palacknyitót! Videónkban bemutatjuk minden erényét és praktikumát!

Ha minden megvan, akkor irány a természet, mesés lankák, vagy izgalmas hegyek A felfedezés után pedig kellemes falatozást és minőségi, testi-lelki feltöltődést kívánunk!