gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Innovagoods nászajándék lista

2021. 07. 30.

Innovagoods nászajándék lista

Javában tombol az esküvői szezon, ezzel együtt pedig kezdődik az ötletelés, hogy vajon minek örülne az ifjú pár. Többen a borítékos megoldást tartják a legjobbnak és nyilván, ha ez a kívánság, akkor tiszteletben lehet tartani, ugyanakkor kedves gesztus egy kis ajándékkal, meglepetéssel is előrukkolni, mely közös életüket segíti.

Enni mindenki szokott, így kézenfekvőnek tűnik néhány hasznos, gasztro kiegészítő!

1. Grillezés bárhol, bármikor

A szabadon történő sütögetés élményét ajándékozod akkor, ha az Innovagoods összecsukható, faszenes grillsütőjét választod. A faszenes ízek kedvelői így nemcsak a kertben, de akár az erkélyen, egy kempingen, vagy bárhol szabad téren hódolhatnak a barbecue örömöknek! Inspirálódj videónkból is!

2. A viták elkerülésére

Ki sikálja el a rácsot? Örök kérdés és mi a Kő-Papír-Ollózás helyett javaslunk egy tiszta megoldást, a két darabos, teflonos grill sütőlapot, mely ideális megoldást nyújt a fenti problémára, méghozzá kompromisszumok nélkül. Alkalmas még mennyei reggeli falatok, tükörtojás és egyéb, kisebb ételek grillezésére. Nézd meg itt, hogy milyen trükköket tud még ez a remek kis eszköz!

3. Kedvezzünk a vőlegénynek

Már majdnem minden adott egy csodás kertipartihoz, de vajon mit igyanak a szomjas vendégek? A legjobb szomjoltó a sör, mely kesernyés ízével, hidegségével és az Innovagoods 3.5 literes, hűtött söradagojával a csapolás élményét is nyújtja, ráadásul használatával a tálalás is tökéletes és gusztusos lesz. 

4. Mit isznak a hölgyek?

A barbecue alkalmával a hölgyeknek is illik készülni kontyalávalóval. Ez lehet egy friss, idény gyümölcsökben gazdag bólé, vagy sangria, illetve egy gyermekbarát citrusmix, szörp, vagy limonádé is. A 7 literes, két szintes italadagoló egyszerre két féle itókát képes tárolni, így egy füst alatt lehet alkoholmentes és felnőttbarát italokat tálalni. Videónkból minden titok kiderül!

Nézd meg teljes kínálatunkat és válogass kedvedre!