gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Itt a nyár, ideje elővenni a fagyigépet!

2024. 06. 12.

Itt a nyár, ideje elővenni a fagyigépet!

A nyári meleg enyhítésének legfinomabb módja

Ahogy beköszönt a nyári hőség, mindannyian keressük a legjobb módját annak, hogy hűsöljünk és felfrissüljünk. Mi lehetne erre jobb megoldás, mint a fagylalt? Nem véletlen, hogy a fagyi minden nyári szezon kedvencévé válik.

A nyár forrósága sokakat arra késztet, hogy a hűtőhöz forduljanak egy kis felfrissülésért. Az első falat hideg, krémes fagylalt azonnal enyhíti a forróságot, és egy pillanatra megállítja az időt. A fagylalt nem csak hűsít, de egyben boldogsággal is eltölt – talán ez az egyik oka annak, hogy mindannyian szeretjük.

A fagylalt variálhatósága is nagyban hozzájárul népszerűségéhez. Legyen szó klasszikus vaníliáról, csokoládéról, vagy izgalmas, gyümölcsös variációkról, mindenki megtalálhatja a kedvenc ízét. Ráadásul, házi készítésű fagylalttal teljesen a saját ízlésedre szabhatod a recepteket!

A közös fagylaltkészítés kiváló program lehet a családdal és barátokkal. Vendéglátósként pedig minél egyedibb (és finomabb) ízt tudsz kreálni, annál jobban híredet fogják vinni! Nincs is annál jobb, mint látni a mosolyt a szeretteink vagy a vendégeink arcán egy-egy jól sikerült fagylaltkóstoló után.

Nincs más hátra: ha a nyári meleg elviselhetetlenné válik, vegyél elő egy fagylaltgépet, és kezdj el kísérletezni a különféle ízekkel!

 

Ideje elővenni a fagylaltgépet!

Ha igazán profi és ínycsiklandó fagyira vágysz, akkor a SAGE fagylaltgép a legjobb választás! Ez a készülék nem csak a hobbiszakácsok, hanem a cukrászok és vendéglátósok számára is kiváló eszköz.

A gép kompresszorral van felszerelve, így automatikusan felismeri a desszert sűrűségét, és a beállítások szerint a kívánt állagban tartja egészen a felszolgálásig. Tökéletes házi fagylalt, sorbet, vagy fagyasztott joghurt készítéséhez, mindössze 30-180 perc alatt (az alapanyagtól függően).

Használata pofonegyszerű: csak öntsd az összetevőket a keverőtálba, és a gép elvégzi a többit. A hűtve tároló funkció lehetővé teszi, hogy a kész fagylalt akár további 3 órán át tárolható legyen, így mindig készen állhatsz a hűsítő finomságokkal vendégeid fogadására.

Az alapcsomagban 

  • keverőtál,
  • keverőlapát,
  • fagylalt kiszedő kanál
  • és tisztító kefe is 

található, így minden szükséges eszköz kéznél lesz a tökéletes fagylalt elkészítéséhez.

Ne habozz tovább, vágj bele a fagylaltkészítés mesterségébe! Kattints, és rendelj egy SAGE fagylaltgépet!

 

Tippek és trükkök a tökéletes fagylalt elkészítéséhez

Ha már beszerzed a SAGE fagylaltgépet (mert ugye beszerzed?), itt az ideje, hogy megismerd a legjobb tippeket és trükköket, amikkel tökéletes fagylaltot készíthetsz! 

  • Az alapreceptekkel kezdve, a klasszikus vanília az egyik legjobb kiindulópont. Egyszerűen keverj össze 2 csésze tejet, 2 csésze tejszínt, 1 csésze cukrot, 1 evőkanál vaníliakivonatot, és máris készen állsz a fagylaltgéped használatára. Ez az alaprecept könnyen variálható, és remek alapot ad a kísérletezéshez.

  • A csokifagyi is könnyen menni fog! A vaníliás alaphoz adj hozzá még egy fél csésze kakaóport és 100 gramm olvasztott csokoládét – és kész is a csokifagyihoz az alap!

  • Amikor már elsajátítottad az alapokat, ideje kísérletezni! Használd ki a szezonális gyümölcsök frissességét és egyedi ízét, hogy különleges fagylaltokat készíts. A gyümölcsöket csak pürésítened kell, és máris készen állnak arra, hogy fagylalt legyen belőlük!

  • Fűszerek és gyógynövények: Adj egy csipetnyi izgalmat a fagylaltodhoz fűszerekkel, mint a fahéj, gyömbér, vagy a kardamom. A friss bazsalikom vagy menta is remekül illik a gyümölcsös fagylaltokhoz.

  • Kísérletezz mogyoróval, mandulával, vagy akár mézzel. Ezek az összetevők nem csak ízben, de textúrában is gazdagabbá teszik a fagylaltodat!

  • És tálalásnál se feledkezz meg a praktikus megoldásokról, mint amilyen például a lebomló fagyis kanál.

 

A fagylaltkészítésben az a legjobb, hogy a kreativitásnak semmi sem szabhat határt. Használj ki minden lehetőséget, hogy valami újat és izgalmasat hozz létre! Csak egy kattintásra vagy a fagyigéptől!

Jó fagyizást!