gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Január, az akciók hava

2022. 01. 07.

Január, az akciók hava

Az év eleje általában a leárazások időszaka. Mi év közben is számos kedvezménnyel kedveskedünk Ügyfeleinknek, ugyanakkor most a teljesség igénye nélkül bemutatjuk, mik azok az eszközök, amelyeket most roppant kedvező áron kínálunk, nagykonyhai felhasználásra.

Az összes akciós termékünk ide kattintva érhető el!

1. Levesek és egyebek

A BECKERS ITALY BM 7 bain marie rozsdamentes,  asztali kivitelű készülék, amelyben 2 db hosszú fém edény van fedővel ellátva. Az edények hőmérsékletét külön-külön lehet szabályozni, így tökéletes hőmérsékleten tartja például a leveseket is.

2.. Palacsintát télen-nyáron

A tápláló, laktató és forró leves után jöhet egyből a desszert! A SAMMIC CG-140 gázüzemű palacsintasütő 40cm profi gázos palacsintasütő gép, asztali kivitelben készült. Erős, megbízható készülék speciális sütőfelülettel. Büféknek, kávézóknak, éttermeknek ajánljuk, hiszen gyorsan megtérülő befektetés. A palacsinta óriási kedvence minden korosztálynak, illata pedig biztosan elcsábítja majd a palacsinta szkeptikusokat is. Nemcsak édes, de sós változatban is tökéletes csemege minden évszakban.

3. Ne csak egyenek, igyanak is!

A GAMMO hőszigetelt italadagoló - 40 literes űrtartalommal bír, így bőven tölthető bele forró csoki, puncs, tea, vagy forralt bor.  Ez a profi, dupla falú italadagoló, hordozható kivitelben készült. A teljesen szigetelt termosz egyenletes hőmérsékleten tartja a rábízott italokat, akár 8-10 órán át. Az adagoló csapnak köszönhetően kinti rendezvényeken, önkiszolgáló éttermekben, reggeliztető helyeken, büfékben egyaránt használható.

4. Kitelepülésekhez

Ha rendezvényszervező, vagy catering céget üzemeltetsz, akkor pontosan tudod, hogy a GAMMO hőszigetelt ételhordó 50 literes igazi kincs! Profi, dupla falú és rozsdamentes acélból készült. Záró csatokkal, fogantyúval, illetve fedővel rendelkezik. Téli kitelepülésekhez, catering cégeknek nélkülözhetetlen kelléke. Raktárkészletről, kedvező áron beszerezhető!



Rendeld meg most, akár a nyári szezonra készülve akciós termékeinket és készülj fel idejekorán, vagy vesd be őket már most!