gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek

2021. 12. 03.

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek

Közeleg a szeretet ünnepe és sokszor napokig tartó fejtörést okozhat az, hogy mivel lepd meg családod, vagy baráti köröd hölgy tagjait.

Abban az esetben, ha a megajándékozott szeret a konyhában tüsténkedni, imád sütni-főzni, akkor nyert ügyed van, hisz ebben a cikkben a gyakorló konyhatündéreknek ajánlunk meglepetéseket a fa alá.

1. ANKARSRUM robotgép

Az egyik legtutibb konyhai segítség, mely egy életre szóló asszisztenciát ad a konyhában. Alapkészlete is igazán impozáns, ennek részeit ide kattintva meg is tudod nézni. Okos és praktikus kiegészítő fejrészeivel olyan további konyhai műveletek válthatók ki, mint a húsdarálás, a citrusfacsarás, a tésztanyújtás, vagy a turmixolás.A gyártó 7 év garanciát vállal erre az extra tartós, svéd termékre, amely minden konyhába passzol majd, hiszen sokszínűsége a tudásán kívül a színvilágában is megnyilvánul.

2. Vákuumcsomagoló

Ha a megajándékozott nagy háztartást visz, sokat főz és esetleg saját készítésű, félkész alapanyagokkal is dolgozik, akkor Neki tökéletes ajándék lesz a TRE SPADE Wendy Premium vákuum csomagoló készüléke, amely fehér és ezüstszürke színben is kapható. Segítségével az élelmiszerek eltarthatósági ideje a többszörösére emelhető, így sokkal kevesebb lesz a kidobott étel. Az idényzöldségek, az eper és a málna, a tőkehúsok és a halak eltarthatósága is megháromszorozható! Tökéletes szószok, mártások tárolására is. Ismerd meg ebben a videóban!

3. Valami különlegest adnál?

Akkor segíts neki, hogy otthon is rátekeredhessen a sushi témára. Kezdő, vagy haladó makikészítők kedvenc eszközei is elérhetőek webáruházunkban, méghozzá raktárkészletről! Az INNOVAGOODS sushi készítő készülék segítségével 6 egyszerű lépésben készülnek el a falatok, ahogyan az ebben a videóban is látható. Az INNOVAGOODS Suzooka sushi készítő szett szintén más megvilágításba helyezi a sushi és maki falatok készítését, videónk segít majd a tökéletes falatok elkészítésében.

4. A legélesebb ajándék

A főzés alapja a szeletelés, mely tompa késekkel inkább csak szenvedés, mint élvezetes, érdemi munka. Az INNOVAGOODS késkészlet 7 részes, és valóban nagyon éles, rozsdamentes acél késeket tartalmaz. A készlet a konyha dísze is lehet, hiszen a csúszásmentes talppal rendelkező praktikus fa tároló egy spártai katonára emlékeztet. A szett tartalma 1 db konyhai kés, 1 db filéző kés,1 db santoku kés, 1 db többfunkciós kés, 1 db hámozó kés, 1 db kenyér szeletelő kés. Videónk is megnézésre kész!

Rendelj időben, egyszerűen, otthonod kényelméből, biztonságosan, tülekedés és sorban állás nélkül. Válogass a saját tempódban, a Neked alkalmas időpontban, hiszen webshopunk 0-24-ben nyitva áll!