gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Karácsonyi ajándékötletek uraknak

2021. 12. 17.

Karácsonyi ajándékötletek uraknak

Sokakban felmerül a kérdés az ünnepre való készülődés jegyében, hogy vajon mivel lepje meg azt, akinek szinte mindene megvan. A kérdésre, hogy mire vágyik, vagy a semmire a válasz, vagy az, hogy csak legyen együtt a család.

Természetesen ezek teljesíthető kérések, ám sehova sem illik üres kézzel menni. Most mutatunk néhány olyan gasztro kiegészítőnek is beillő ajándékötletet, amellyel olyan férfiak lephetők meg, akik szívesen és örömmel főznek-grilleznek, vagy egyszerűen csak szuper vendéglátók!

 

1. Grillezés bárhol, bármikor

Bár most tombol a tél, de a jó idő egyszer csak visszatér! A szabadon történő sütögetés élményét ajándékozod akkor, ha az Innovagoods összecsukható, faszenes grillsütőjét választod. A faszenes ízek kedvelői így nemcsak a kertben, de akár az erkélyen, egy kempingen, vagy bárhol szabad téren hódolhatnak a barbecue örömöknek! Szuper ajándékötlet a grillsütő még a horgászatot, vagy a grillezést kedvelő uraknak is. Inspirálódj videónkból is!

2. Sütögetés, rács takarítás nélkül

Íme a tiszta megoldás, mellyel kiváltható a rács sikálás kellemetlen művelete. Bemutatjuk a két darabos, teflonos grill sütőlapot, mely ideális megoldást nyújt a fenti problémára, méghozzá kompromisszumok nélkül. Alkalmas még mennyei reggeli falatok, tükörtojás és egyéb, kisebb ételek grillezésére. Tökéletes társ a nyaralóban, a víkendházban, vagy bárhol, ahol az önellátást választja a megajándékozott. Nézd meg itt, hogy milyen trükköket tud még ez a remek kis eszköz!

3. Sörital télen-nyáron

A sörnek nincsen szezonja, aki szereti, az minden évszakban fogyasztja. Közeleg a házibulik ünnepe a szilveszter, melyet megelőznek a nagy, karácsonyi, családi összejövetelek. Ezen alkalmakkor a tálalás is kiemelt fontosságú, a gusztusosan tálalt ételek és italok a háziasszony büszkeségei. Az Innovagoods 3.5 literes, hűtött söradagolójával a csapolás élménye is átélhető!

4. Bólé tartó szuperség

Az ünnepek alatt nagyon praktikus az, ha nem kell állandóan kínálgatni a vendégeket, töltögetni a poharakat, könnyebb és egyszerűbb dolga van a házigazdának akkor, ha ezt mindenki megoldja magának. A gyümölcsökben gazdag szilveszteri bólé, vagy sangria, illetve egy gyermekbarát citrusmix, szörp, vagy limonádé is tökéletesen kínálható a 7 literes, két szintes italadagoló segítségével, mely egyszerre két féle itókát képes tárolni. Így egy füst alatt lehet alkoholmentes és felnőttbarát italokat tálalni. Videónkból minden titok kiderül!

Nézd meg teljes kínálatunkat és válogass kedvedre, hiszen ha december 22. 16 óráig leadod rendelésed, akkor még ki tudjuk szállítani karácsonyra! Ünnepi munkarendünkről részletesen itt olvashatsz!