gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Kenyér java fotópályázat!

2020. 06. 17.

Kenyér java fotópályázat!

 

Az elmúlt hónapokban ismét elindult hódító útjára az otthoni kenyérsütés, mely napjainkban újra reneszánszát éli.

 

Adalékmentesen, egészségesen elkészítve új értelmet nyer a dagasztás dicsősége. Tudták ezt a Kenyér Java fotópályázat és kiállítás megálmodói is, név szerint két szívvel-lélekkel otthonsütő magyar hölgy: Majkó-Forgács Zsófia és Tuba-Marton Szilvia. Ötletük egy nemzetközi kovászos kenyér fotópályázat (I love whole grain 2018) alapján kelt életre és indult útjának hazánkban is. Céljuk a kovásszal készült, minden adaléktól mentes, igazi kenyér igéjének terjesztése és a látássérült pék tanoncok képzésének támogatása, a Pék Tanműhellyel rendelkező Látássérültek Szakiskolájával együttműködve.

 

NYERJ egy ANKARSRUM robotgépet!

 

Az Ankarsrum Magyarország is a jó ügy mellé állt, ezért nyereményként felajánlottunk egy világos krém színű robotgépet, mely azok között kerül majd kisorsolásra, akiknek a fotóját a szakmai zsűri az első 50 darab fotó közé beválogatja!

 

Együtt egy jó ügyért, avagy ezt kell tenned, ha neveznél:

 

1. Amennyiben szeretnél részt venni a fotópályázaton, küldj egy regisztrációs emailt a kenyerjava@gmail.com email címre. A válaszlevélben minden fontos információt elküldenek Neked.

2. Küldd be a fotódat/fotóidat, melynek/melyeknek témája a kovászos kenyér. A képen/képeken kizárólag a kenyér és készítője szerepelhet.

3. A nevezési díj: 1000 Ft/fotó, egy személy több fotóval is nevezhet. A befolyt összeg jótékony céllal a látássérült pék tanoncokat támogatja.

4. A közönségdíj elnyeréséhez csak A kenyér java facebook oldalon kiposztolt képek alatti szavazatok, like-ok számítanak bele a versenybe, a megosztással szerzett like-ok NEM.

5. Lesz szakmai zsűri is, akik értékes nyereményeket sorsolnak ki.

6. További részletek ITT és ITT olvashatók!

 

Határidők:

 

Beküldési határidő: 2020. június 20. 10:00 óra

Eredményhirdetés: 2020. augusztus 20.

Eredményhirdetés helyszíne: Kenyérlelke Fesztivál

 

Eredményes sütést és sok sikert kívánunk minden nevezett versenyzőnek!