gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Melyik a legjobb turmixgép?

2022. 08. 24.

Melyik a legjobb turmixgép?

 

Azt a kérdést, hogy melyik turmixgép a legjobb, nehéz egy mondattal megmagyarázni. Mi megmutatjuk, hogy szerintünk melyik lesz számodra a legjobb!

Mire használhatod a turmixgéped, és hogyan válassz?

 

A turmixgép kiválasztásához először döntsd el, hogy mire használnád, milyen mennyiségben, és mennyire gyakran? Ha neked a legfontosabb, hogy isteni és egészséges smoothie-kat és turmixokat készíts, minél gyorsabban, ráadásul egyszeri adagokat, akkor így válassz eszközt. Kicsi, kompakt gépre van szükséged, amely mobil és könnyen tisztítható. Ha gyakran készítesz krémleveseket, nagyobb mennyiségben pürésítenél zöldséget vagy gyümölcsöt, akkor viszont nem a kompakt kis eszközre lesz szükséged. Ha pedig imádod az isteni koktélokat, rengeteget főzöl otthon, és a turmixokat is szereted, akkor multifunkciós gépre van szükséged. 

 

Ha viszont éttermed vagy bárod van, akkor a lehető legstrapabíróbb turmixgépre van szükséged, amely bírja a folyamatos nagy mennyiségű étel előállításából fakadó terhelést. Vannak persze olyan professzionális eszközök, melyek kialakításuknál, funkciójuknál és áruknál fogva egyaránt helyet kaphatnak egy éttermi konyhában és egy magánháztartásban is. Tehát ha igazán profi eszközöket szeretnél, mert magas szinten főzöl, esetleg csak szereted, ha tökéletes gépek szolgálnak ki, akkor nézz szét nálunk!

 

Kompakt turmixgép pörgős reggelekhez

 

Ha azért keresel turmixgépet, mert szeretnéd a reggelidet egy egészséges turmix formájában minél gyorsabban és hatékonyabban letudni, esetleg az esti edzés után jó lenne azonnal bevinni valami táplálót, akkor neked egy hordozható kis eszközre van szükséged.

 

Az Innova Goods hordozható és újratölthető pohár turmixgépét pontosan erre fejlesztették. Két pengével rendelkezik, gyorsan mixeli össze az akár előre bekészített gyümölcsöt a 3 dl-es pohárban, melyből azonnal meg is ihatod a kész turmixot. Ezt a terméket kifejezetten erre találták ki! Reggel csak felkapod, és a metrón, buszon, vagy séta közben el is készítheted, majd el is fogyaszthatod a reggelidet. Mikor beérsz a munkába, elöblíted, majd  felteszed tölteni a micro USB töltőkábellel, és ismét bármikor megihatsz egy jó smoothie-t.  Méretének köszönhetően elfér a hátizsákod oldalszebében, vagy akár a kis kézitáskádban is. 

 

Ha érdekel a működése, nézd meg ezt a videót!

Ha profi turmixgépet keresel

 

Azonban van, amikor nem tudunk ennyire egyszerű, hordozható megoldást találni a kérdésre. Pont azért, mert szeretünk kényelmesen, sok komponensű, bonyolultabb ételeket főzni, professzionálisan, minden részletre figyelve. Currys kukoricakrémlevest, majd egy kis házi majonézt, végül pedig házi pohárdesszertet készítenél, akkor neked komolyabb turmixgépre van szükséged. 

 

Ha a legjobb ár-érték arányú turmixgépet keresed, akkor a Maxima Extreme PowerBlender a tökéletes választás. Nagyteljesítményű turmixgépről beszélünk, amely jeget is darál, erős motorjának köszönhetően nagy mennyiségű, sűrű anyagot is könnyedén és gyorsan ledarál és összekever. 2,5 literes űrtartalma szerencsés, mert nagy mennyiségű ételt, turmixot, krémet tudsz vele készíteni.

 

Igazán profi, éttermi felhasználásra gyártott turmixgép a La Felsinea jumbomixere, mely fokozatmentes szabályzóegységgel rendelkezik, pulzáló funkcióval is el van látva. Emellett az erős és szellőztetett motorja folyamatos használatra teszi alkalmassá a készüléket.

A gép eléri a 8000-16000 fordulat/perc fordulatszámhoz erre persze szükség is van. Tehát nem véletlenül jumbomixer a neve ennek a bikaerős eszköznek, mely egy éttermi konyhán is bírja a nagy terhelést. Fontos előny, hogy törhetetlen műanyag kancsója mosogatógépben is mosható, pengéi kivehetőek, így gyorsan, kompakt módon, tökéletesen tisztára mosható az egész kancsó.


Ha tehát turmixgépet szeretnél vásárolni, akkor első körben el kell döntened, hogy mire van pontosan szükséged, és miért? Ha ezzel megvagy, nézz szét kínálatunkban!