gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Mindig csak a hazai

2021. 08. 06.

Mindig csak a hazai

Sokan kizárólag a házikosztra esküsznek.

Ennek előnyei a teljesség igénye nélkül:

  • Pontosan tudod, milyen körülmények között készült.
  • Ismered a hozzávalókat és, hogy mi van benne.
  • A Te szád íze szerint van fűszerezve.
  • Amennyiben speciális étrendet követsz, mert vegán/ételallergiás/cukorbeteg/cöliákiás/laktózérzékeny vagy, csak a saját főztödet, vagy az egyénileg Neked főzött ételeket fogyaszthatod.

Az Innovagoods okos konyhai kiegészítői ügyesen segítik a hazai ízek kedvelőit, mind az ételkészítésben, a csomagolásban és a tárolásban is.

Sajtkészítő forma

Kreatív konyhatündérek figyelmébe ajánljuk házi sajtkészítő formánkat, mellyel nem csalás, nem ámítás, valóban elő tudod állítani a finom, friss, házi sajtot, otthoni konyhai körülmények között is. A csomagban lévő receptfüzet tippjei segítik majd a sajtozást, ez a videó pedig megmutatja, hogyan csináld!

Hordozható, újratölthető pohár turmixgép

Egy meleg, nyári napon a hidratálás létfontosságú, a vitaminpótlás pedig minden évszakban szükségszerű. A verejtékkel számos nyomelem távozik a szervezetünkből, melyet pótolni kell. A ki tudja mi mindent tartalmazó, cukros üdítőitalok helyett válaszd a valódi vitamin készlet feltöltést. Bónuszként bármikor shakelheted az előre összekészített gyümölcs koktélodat, hogy napközben, a munkaidő alatt is ússz a vitamin mámorban. Nézd meg mozgóképes formában is, hogy milyen praktikus!

3 rekeszes, elektromos, autós ételhordó

Legnagyobb előnye, hogy autóban, szivargyújtóról is meg tudod melegíteni a főtt falatokat, mikrohullámokra pedig nincsen szükség. A szorgos munkanapok mellett tökéletes társ a nyaraláskor, kiránduláson, vagy bármilyen kiruccanáson. Szerezz be egyet minden családtagodnak, hiszen a fentiek mellett a környezetet is véded, hizen csomagolásmentes ételt fogyasztasz, így plusz hulladék sem keletkezik. Kisfilmünk szemléletes bemutatóját is javasoljuk, megtekintésre.