gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Nélkülük nincs főzés

2021. 10. 08.

Nélkülük nincs főzés

Túlzás nélkül állítjuk és ki is merjük jelenteni, hogy bizony vannak olyan konyhai kellékek és eszközök, amik nélkül konkrétan lehetetlen a főzés. Ha nincs edény, amibe beletedd az alapanyagot, vagy nem tudod miben feltenni főni a levest, vagy a tésztát, akkor azért nincsen könnyű dolgod a főzéssel. Egy profi konyhába professzinális gépek, eszközök és kiegészítők kellenek. A GAMMO márkatermékek széles palettája segít berendezni, illetve korszerűsíteni minden vendéglátóhely főző és előkészítő helyiségeit.

1. Fazekak és lábasok

Egy jó lábas első osztályú alapanyagból készül. A Gammo lábasok, fedővel rozsdamentes acélból készülnek. Jól használhatóak elektromos, kerámia, gáz és indukciós főzőlapokon egyaránt. A 21/0-ás inox 30%-kal gyorsabb hővezetéssel rendelkezik. A több rétegű talp pedig egyenletes melegítést biztosít. Nikkelmentesek, mosogatógépben moshatók és több féle űrtartalomban kaphatók!

2. Serpenyők

Szószok, mártások, raguk és egyéb finom falatok elkészítésekor alap egy kiváló serpenyő. A GAMMO nyeles serpenyői jól használhatóak elektromos, kerámia, gáz és indukciós főzőlapokon. Több rétegű talpuk egyenletes melegítést biztosít. Anyaguk rozsdamentes acél. Több méretben is elérhetők és raktárkészletről rendelhetők!

3. A mindent tudó edény

Ismerd meg az eszközt, mely sütőben, fagyasztóban, bain marie-ben, chafing dishben egyaránt használható, jolly joker. Sőt, még fedőt is árulunk hozzá! Rozsdamentes acélból készült, GN2/1 edényünk, igen széles hőmérsékleti intervallumban bevethető:-40°C és 300°C között!

4. A tésztafőzés mestere

A GAMMO tésztafőző betét 36 cm átmérőjű edényhez való, rozsdamentes acélból készült tésztafőző, mely nyéllel és akasztófüllel van ellátva. Utóbbival könnyen rögzíthető a betét az edény peremére. Praktikus eszköz nagy mennyiségű tészta főzéséhez! Ráadásként az általunk forgalmazott 36cm átmérőjű rozsdamentes lábasban használva 4 db praktikusan elfér egyszerre ebből a kosárból, így lehetőség van több féle tészta egyidejű főzésére, különböző tészta köretek elkészítésére.

Rendezd be a konyhádat velünk, vagy újítsd meg a tárgyi eszközöket.

Márkatermékeink ide kattintva, raktérkészletről elérhetőek.